ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σταφυλίδης: "Δεν νομίζω πως είναι αδιάφορη η Κύπρος"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM     (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
Σταφυλίδης EUROKINISSI

Ο Κώστας Σταφυλίδης ανέφερε πως η Κύπρος δεν είναι αδιάφορη, απάντησε για το Βοσνία - Βέλγιο που θα έχει γίνει νωρίτερα και τόνισε πως η Εθνική μας πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη ό,τι και αν έχει γίνει στο άλλο ματς.

Ο Κώστας Σταφυλίδης της Άουγκσμπουργκ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας στον αγώνα με την Κύπρο στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για την 9η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο ίδιος ανέφερε πως η Κύπρος δεν είναι αδιάφορη βαθμολογικά, ρωτήθηκε και απάντησε για το Βοσνία - Βέλγιο που θα έχει γίνει νωρίτερα και τόνισε πως η Εθνική μας πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη ό,τι και αν έχει γίνει στο άλλο ματς.

Επηρεάζει το ότι θα γνωρίζετε το αποτέλεσμα της Βοσνίας; "Σίγουρα είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν η Βοσνία έχει χάσει βαθμούς όμως εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας για τους τρεις βαθμούς ό,τι και να γίνει. Σίγουρα όμως θα παίξει μεγάλο ρόλο στη ψυχολογία μας".

Ποιά είναι η ψυχολογία στην ομάδα; "Η ομάδα έχει ετοιμαστεί πολύ καλά και για τα δυο παιχνίδια. Στόχος μας είναι οι έξι βαθμοί που πρέπει να τους πάρουμε αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Ξεκινούμε από αύριο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως έχουμε δει. Ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε".

Μπορεί να εμφανιστεί ίσως και καλύτερη απ ό΄,τι περιμένετε η Κύπρος αφού είναι αδιάφορη και δεν έχει πίεση; "Δεν νομίζω ότι είναι αδιάφορη η Κύπρος αν δεν κάνω λάθος. Με έξι βαθμούς και ένα πολύ καλό αποτέλεσμα με εμάς, έχει πιθανότητες πρόκρισης. Όλες οι ομάδες και όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίζουν".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ