ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σταφυλίδης: "Αποκαρδιωτικές οι άδειες εξέδρες"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σταφυλίδης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ιταλία υποστήριξε πως οι παίκτες έφεραν την εθνική να παίζει μπροστά σε άδειες εξέδρες και τόνισε πως οι ίδιοι μπορούν να τις γεμίσουν ξανά. (VIDEO)

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της Εθνικής Ελλάδας που έχει οδηγήσει στις άδειες εξέδρες του ΟΑΚΑ το έχουν οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αυτό τόνισε ο Κώστας Σταφυλίδης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ιταλία τονίζοντας πως είναι αποκαρδιωτικό να παίζεις μπροστά σε άδειο γήπεδο.

Όσο για το ματς με την Ιταλία και το κίνητρο που θα βρουν οι Έλληνες διεθνείς τόνισε πως από μόνη της η κλήση στην Εθνική αποτελεί κίνητρο για κάθε παίκτη, πόσο μάλλον όταν αντιμετωπίζουν μια ομάδα όπως η "σκουάτρα ατζούρα":

Για το αν μπορεί η Ιταλία να υποτιμήσει την ελληνική ομάδα:
"Δεν ξέρω πως σκέφτονται οι παίκτες της Ιταλίας. Είχαμε πολύ άσχημα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια αλλά νομίζω είναι πολύ έμπειροι για να το κάνουν".

Για την απουσία των έμπειρων προπονητών θα επηρεάσει την ομάδα:
"Σίγουρα θα επηρεάσει γιατί είναι πολύ έμπειροι παίκτες αλλά και τα παιδιά που είναι εδώ θα προσπαθήσουν για το καλύτερο".

Για το μήνυμα που θέλει να δώσει στον κόσμο:
"Σίγουρα ο κόσμος είναι απογοητευμένος και αυτό το καταλαβαίνουμε. Εμείς φέραμε την εθνική σε αυτή την κατάσταση, εμείς έχουμε την ευθύνη και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση και να τους φέρουμε πίσω στο γήπεδο. Γιατί οι εικόνες σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι είναι αποκαρδιωτικές".

Για τις απουσίες και πως το πήραν στην Εθνική και το αν υπάρχει κίνητρο:
"Για τις απουσίες είναι επιλογές προπονητή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, το σεβόμαστε, κάθε απόφαση που παίρνει είναι μετά από σκέψη και υπακούμε στο πλάνο του.

Όσο για το κίνητρο που είπατε δεν παίζουμε στις ομάδες μας αλλά στην Εθνική Ελλάδας. Η κλήση και μόνο το εθνόσημο είναι κίνητρο. Ακόμα και αν δεν παίξεις. Και κόντρα στην Ιταλία πάντα έχεις κίνητρο να παίζεις, είναι μια ομάδα με μεγάλα αστέρια".

Για το αν μπορεί η Εθνική να χαλάσει τη γιορτή των Ιταλών:
"Δεν είναι το σημαντικό για εμάς να τους χαλάσουμε τη γιορτή. Το σημαντικό είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση για εμάς. Να δείξουμε επιτέλους ότι κάτι μπορούμε να κάνουμε εμείς φέραμε την κατάσταση σε αυτή την κατάσταση και πρέπει να το γυρίσουμε. Δεν με νοιάζει αν παίζουμε με την Αρμενία, την Ιταλία ή τη Βραζιλία. Με όποιον και αν παίζουμε πρέπει να κάνουμε το καλύτερο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ