ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στα Γιάννενα η Εθνική Ελπίδων

Στα Γιάννενα η Εθνική Ελπίδων
INTIME SPORTS

Στα Γιάννενα βρίσκεται από την Παρασκευή η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (10/8) με τη Λευκορωσία για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 2011/13

Στην πόλη των Ιωαννίνων βρίσκεται από την Παρασκευή η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων ενόψει του αγώνα με τη Λευκορωσία για τον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κάτω των 21 2011/13.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου και ώρα 19.30 στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες", ενώ μια ημέρα πριν (Τρίτη, 9/8, 17.00) ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Γεωργιάδης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Στην αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων είναι οι:

Τερματοφύλακες: Κώστας Λάμπρου (Φέγενορντ), Γιούρι Λοντίγκιν (Skoda Ξάνθη). Αμυντικοί: Αλέξης Αποστολόπουλος (ΠΑΟΚ), Τάσος Αυλωνίτης (Καβάλα), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Κώστας Μανωλάς (ΑΕΚ), Γιάννης Ποτουρίδης (Ολυμπιακός), Γιάννης Σκόνδρας (Ατρόμητος), Δημήτρης Στάμου (Ηρακλής).

Μέσοι: Δημήτρης Ανάκογλου (Πανσερραϊκός), Ανδρέας Βασιλόγιαννης (Ολυμπιακός), Σάββας Γκέντσογλου (ΑΕΚ), Θανάσης Καραγκούνης (Ατρόμητος), Παύλος Μητρόπουλος (Ολυμπιακός Βόλου), Κώστας Τριανταφύλλου (Πανσερραϊκός), Κώστας Φορτούνης (Καϊζερσλάουτερν). Επιθετικοί: Απόστολος Βέλλιος (Εβερτον), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (Skoda Ξάνθη), Απόστολος Γιάννου (Καβάλα), Χρήστος Χρυσοφάκης (Εργοτέλης).

Στην αποστολή αναμένεται να ενσωματωθούν στις προσεχείς ημέρες οι Χρυσοφάκης, Βέλλιος, Μανωλάς, Γκέντζογλου, Φορτούνης, Λάμπρου.

Έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις για τις 5, 7 και 9/8 (ώρα 19.00) στο γήπεδο Ανατολής και στις 8/8 (ώρα 19.00) στο γήπεδο του αγώνα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα με χαρακτήρα προπόνησης την ομάδα Κ-20 της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, στις 6/8 και ώρα 19.30 στο γήπεδο Ανατολής.

Η ομάδα της Λευκορωσίας θα προπονηθεί στις 7 και 8/8 (ώρα 18.30) στο Πανηπειρωτικό και στις 9/8 (ώρα 18.30) στο γήπεδο του αγώνα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ