ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Χαρούμενος, αλλά και στεναχωρημένος"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Λίγα λεπτά μετά τον "χρυσό βαθμό" που πήρε η Εθνική ομάδα στη Ζένιτα, ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ για το "Χ" και τη χαμένη ευκαιρία του Πέτρου Μάνταλου.

Η Εθνική Ελλάδος έμεινε "όρθια" στη Ζένιτσα απέναντι στη Βοσνία, παίρνοντας "χρυσό βαθμό" (0-0) που τη διατήρησε στη δεύτερη θέση του ομίλου της για τα Προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορούσε βέβαια να φύγει από τη Βοσνία με το τρίποντο στις αποσκευές του, αν ο Πέτρος Μάνταλος ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 82ο λεπτό.

Εκεί στάθηκε κι ο Μίχαελ Σκίμπε μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στην κάμερα του ΣΚΑΪ: " Είμαι χαρούμενος από το σκορ αλλά στεναχωρημένος από τη χαμένη ευκαιρία του Μάνταλου. Ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε το ματς αλλά και η ισοπαλία στη συνέχεια έχασε κάποιες καλές στιγμές οπότε το αποτέλεσμα για απόψε είναι θετικό", δήλωσε αρχικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός για να προσθέσει αναφερόμενος στο σημείο - κλειδί του παιχνιδιού:

" Νομίζω ότι οι δυο κεντρικοί αμυντικοί μας οι Μανωλάς και Σωκράτης τα πήγαν εξαιρετικά και η νέα μεσαία γραμμή με τους Τζιόλη, Ζέκα τα πήγε πολύ καλά. Ιδίως ο Ζέκα τα πήγε εξαιρετικά κόντρα στον Πιάνιτς και έτσι η Βοσνία δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ