ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Θα είμαι προπονητής της Εθνικής και το επόμενο καλοκαίρι"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI.GR

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Μίκαελ Σκίμπε, στο πρώτο του σχόλιο μετά τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των Ελλήνων διεθνών και τόνισε πως θα παραμείνει ως προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Η Εθνική Ελλάδας αποκλείστηκε από το Μουντιάλ του 2018 λόγω ενός κακού αγώνα που έκανε στην Κροατία όπως τόνισε ο Μίκαελ Σκίμπε στο πρώτο του σχόλιο μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Γερμανός τεχνικός όμως εξέφρασε και την πεποίθηση του πως θα είναι και το επόμενο καλοκαίρι προπονητής της Εθνικής Ελλάδας. Χαρακτηριστικά σε ερώτηση της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της ήταν αφοπλιστικός και ξεκάθαρος λέγοντας: "Σίγουρα θα παραμείνω στον πάγκο της Εθνικής και το επόμενο καλοκαίρι".

Αναφορικά με το παιχνίδι μιλώντας στην κάμερα της "Cosmote TV" υποστήριξε:

"Παλέψαμε για ένα καλό αποτέλεσμα στον αγωνιστικό χώρο δεν είχαμε να. είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά σταθήκαμε άτυχοι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε το κακό παιχνίδι και τα σφάλματα που κάναμε στο Ζάγκρεμπ. Είμαστε δυστυχισμένοι για αυτό".

Είστε ευχαριστημένος από την σημερινή απόδοση, τι είπατε στους παίκτες στα αποδυτήρια;
"Ναι είχαμε 12 παιχνίδια, κάναμε ένα κακό παιχνίδι και κάποιες στιγμές που δεν ήμασταν καλοί και για αυτό είμαστε εκτός Μουντιάλ και αν δουλέψουμε καλά τα επόμενα δυο χρόνια θα πάμε στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Και αν σκεφτείτε ότι στο προτελευταίο παιχνίδι οι Τοροσίδης και Μανωλάς έλειπαν και σήμερα έδειξαν τι μπορούσαν να δώσουν, ξέρουμε ότι όλοι οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό".

Πως βλέπετε την επόμενη μέρα;
"Τώρα είμαστε λυπημένοι και πρέπει να είμαστε λυπημένοι. Σηκωθήκαμε από τον πάτο που ήμασταν πριν από δυο χρόνια έχοντας χάσει δυο φορές από τα Νησιά Φερόε. Κάναμε μια δυναμική επιστροφή, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε και τραυματισμούς σε αυτή τη προκριματική φάση, όπως του Μήτρογλου που έμεινε έξω 6 με 8 εβδομάδες. Θα γυρίσουμε πιο δυνατοί σίγουρα".

Τι πρέπει να αλλάξει η Εθνική ομάδα;
"Πολύ σημαντικό για εμάς θα είναι να έχουμε παίκτες που να παίζουν στις ομάδες τους. Ιδίως από τη στιγμή που φέτος είχαμε παίκτες που πήραν μεταγραφή και δεν έπαιζαν στην ομάδα τους. Έχουμε καλούς ποιοτικούς παίκτες αυτό το βλέπουμε. Θα πρέπει να αναζητήσουμε περισσότερους επιθετικούς, έχουμε τον Μήτρογλου που είναι τοπ κλας και τον Δώνη που τώρα έρχεται αλλά θα είμαστε καλύτεροι σίγουρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ