ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Με την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας"

Σκίμπε: "Με την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας"
INTIME SPORTS

Ο Μίκαελ Σκίμπε υπέγραψε συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα το μεσημέρι της Παρασκευής (30/10) και εξέφρασε τη φιλοδοξία του να την οδηγήσει στο Μουντιάλ της Ρωσίας. "Είναι τιμή μου να εργαστώ εδώ" ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός.

Ο Μίχαελ Σκίμπε είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας. Ο Γερμανός τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ακολούθως έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Εξέφρασε τη θέλησή του να οδηγήσει εκ νέου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε επιτυχίες, ενώ υποσχέθηκε ότι οι παίκτες θα καταθέτουν και την ψυχή τους στο γήπεδο.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, που ανέφερε: " Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία έχουμε το νέο μας προπονητή. Είναι σε μια ηλικία που μπορούμε να διανύσουμε αρκετό χρόνο μαζί. Η απόφαση να του αναθέσουμε την ευθύνη δεν ήταν εύκολη. Ψάξαμε για την καλύτερη λύση, γιατί η ομάδα άξιζε την καλύτερη επιλογή. Διότι ο κ. Σκίμπε έχει την εμπειρία και από συλλόγους και από την Εθνική Γερμανίας. Η ηλικία του τού επιτρέπει να μείνει για πολλά χρόνια. Μαζί με τον κ. Τσάνα και τη συμπαράσταση των παικτών, ελπίζουμε η ομάδα να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών. Θέλω να τονίσω ότι το ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα για την επιλογή του κ. Σκίμπε. Πιστεύω στην επιτυχία του. Έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα. Μίλησα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας της Γερμανίας και με άλλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσετινέ που τον πρότεινε χωρίς καμία ανταμοιβή για τον ίδιο. Θέλω να ευχαριστήσω τον παίκτη μας, τον κ. Φάνη Γκέκα, που μου έδωσε το τηλέφωνο του κ. Σκίμπε και του τηλεφώνησα".

Σκίμπε: "Με την Ελλάδα στο Μουντιάλ της Ρωσίας"
INTIME SPORTS

Από την πλευρά του ο νέος ομοσπονδιακός μας προπονητής, Μίκαελ Σκίμπε, ανέφερε: "Μεγαλύτερή μου εμπειρία και ευχαρίστηση ήταν όταν δούλευα στην Εθνική Γερμανίας με τον Ρούντι Φέλερ. Γνωρίζω καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήταν μεγάλη έκπληξη και επιτυχία όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Euro 2004. Αυτός ήταν και ένας λόγος που ήρθα στην Ελλάδα. Είμαι υπερήφανος που θα δουλέψω ως προπονητής στην Εθνική Ελλάδος. Είναι γενικά τιμή σε οποιονδήποτε προπονητή να δουλεύει σε μια Εθνική ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ που με επέλεξε να είμαι στην Εθνική. Θέλω να την καθοδηγήσω ξανά στις επιτυχίες και φυσικά στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Υπόσχομαι ότι οι ¨Ελληνες παίκτες θα καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο".

Για το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με Έλληνες παίκτες είπε: " Ναι έχω δουλέψει με Έλληνες, στην Άιντραχτ, όπως τον Νίκο Λυμπερόπουλο". Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τον Ότο Ρεχάγκελ, σχολίασε: " Ήθελα πρώτα να συμφωνήσω με την Ομοσπονδία και μετά να του μιλήσω. Ακόμα δεν έχω μιλήσει μαζί του. Πάντα έλεγα τα καλύτερα για αυτόν". Όσο για το αν μάθει ελληνικά: " Ελπίζω να μάθω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στην Ελλάδα ο Σκίμπε

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ