ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκίμπε και διεθνείς έδωσαν "Πάσα στα θρανία"

Σκίμπε και διεθνείς έδωσαν "Πάσα στα θρανία"

"Πάσα στα θρανία" έδωσαν χθες (9/10) ο Μίχαελ Σκίμπε, ο συνεργάτης του, Κώστας Τσάνας, οι Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο αθλητικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας. (VIDEO)

"Πάσα στα θρανία" έδωσαν χθες (9/10) ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας, Μίχαελ Σκίμπε, ο συνεργάτης του, Κώστας Τσάνας, οι διεθνείς, Ευθύμης Κουλούρης και Δημήτρης Κολοβέτσιος και ο αθλητικός διευθυντής της ΕΠΟ και πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, Ζήσης Βρύζας

Εγκαινίασαν την 1η έκθεση μαθητικής ζωγραφικής, με κεντρικό θέμα το ποδόσφαιρο, η οποία διοργανώθηκε στα Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» παρουσία εκατοντάδων μαθητών, από το 65ο δημοτικό Αθηνών, το 6ο δημοτικό Αργυρούπολης και την Ελληνογερμανική Αγωγή, γονέων, εκπαιδευτικών και γυμναστών.

Η έκθεση αποτελεί μέρος του προγράμματος "Πάσα στα θρανία", που διοργανώθηκε πέρυσι με την έγκριση και αρωγή του Υπουργείου Παιδείας σε όλη την Ελλάδα, και συνεχίζεται φέτος με συμμετοχή μεγάλου αριθμού σχολείων από όλη τη χώρα.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν περίπου 200 έργα ζωγραφικής από Δημοτικά Σχολεία όλης της χώρας, τα οποία αναδεικνύουν τις ευγενείς αξίες του αθλήματος, μέσα από τη ματιά των μικρών μαθητών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ