ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκίμπε: "Δεν νομίζω ότι εγώ έκανα λάθη"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ / WORLD CUP / PRELIMINARY / CROATIA - GREECE / ΣΚΙΜΠΕ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μίκαελ Σκίμπε μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τα λάθη που έκαναν οι παίκτες της Εθνικής μετά το 4-1 από την Κροατία. Όταν ρωτήθηκε για το αν ο ίδιος έκανε λάθη, υπερασπίστηκε τον εαυτό του. (VIDEO).

Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της Εθνικής Ελλάδας. Αυτό υποστήριξε ο Μίκαελ Σκίμπε μετά τη βαριά ήττα (4-1) από την Κροατία στο Μάξιμιρ. Ο Γερμανός αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι διεθνείς και όταν ρωτήθηκε για το αν φταίει και ο ίδιος, απάντησε ότι "εγώ δεν έκανα λάθη".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Νίκος Συριώδης

Αρχικά ο Μίκαελ Σκίμπε δήλωσε: "Να συγχαρούμε την Κροατία που νίκησε 4-1. Έβαλαν τέσσερα γκολ με τη βοήθεια της δικής μου ομάδας, όπως στο πρώτο και το τέταρτο. Μας πίεσαν, ειδικά στο πρώτο μέρος, και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος πολύ δίκαια νίκησε η Κροατία".

Αν πιστεύει ότι τέλειωσαν όλα:

"Είναι πλέον δύσκολο για εμάς, αλλά έχουμε άλλα 90 λεπτά. Αν βάζαμε γκολ στο τέλος, με το 4-2 ίσως να ήταν διαφορετικά την Κυριακή. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί".

Για το αν αυτή είναι η πραγματική εικόνα της Ελλάδας:

"Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Αλλά όταν δεχόμαστε γκολ όπως το πρώτο και τέταρτο, δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ματς".

Για το αν έκανε ο ίδιος λάθη:

"Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Είμαστε ομάδα και όλοι μπορούν να κάνουν λάθη στο γήπεδο. Ακόμα και ο προπονητής μπορεί να κάνει λάθη. Σήμερα δεν νομίζω ότι εγώ έκανα πολλά λάθη".

Για το αν το γήπεδο δεν έχει κόσμο στη ρεβάνς μετά το 4-1:

"Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας στο γήπεδο. Όλοι ξέρουν πού ήμασταν πριν από δύο χρόνια και πού είμαστε τώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαριά ήττα για την Ελλάδα, 4-1 απ'την Κροατία
"Κράξιμο" στην Εθνική από τους χρήστες του twitter
Η κριτική των παικτών της Εθνικής
Ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο ο Σταφυλίδης
Παπασταθόπουλος: "Δεν είναι ευθύνη του Σκίμπε"
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ