Σκίμπε: "Δεν είναι σωστός ο κύριος Μπαζντάρεβιτς"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, σε δηλώσεις του μετά την προπόνηση της Τετάρτης υποστήριξε πως η Εθνική Ελλάδος θα παίξει στη Βοσνία με στόχο το τρίποντο που θα την στείλει στη Ρωσία.

Ικανοποιημένος από τις έως τώρα προπονήσεις και το σύνολο που έχει στην διάθεση του, ακόμα και τα πέντε νέα πρόσωπα, δήλωσε ο Μίκαελ Σκίμπε μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής υποστήριξε πως η Εθνική Ελλάδος θα πάει στη Βοσνία με στόχο το τρίποντο που θα την στείλει στη Ρωσία. Ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλησε να αναφερθεί ούτε στο "πολεμικό" κλίμα που θα συναντήσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά ούτε και στις δηλώσεις του Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου: "Γίνεται πολλή κουβέντα για προκλήσεις. Ναι, προκληθήκαμε στην Ελλάδα ως έναν βαθμό, όπως έχει γίναι και από άλλες ομάδες. Οχι, δεν φοβάμαι για προκλήσεις".

Ο Γερμανός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας χαρακτηριστικά είπε...

«Ίσως η Βοσνία είναι λίγο πιο ποιοτική από εμάς στην επίθεση, αλλά εμείς είμαστε πιο ποιοτικοί αμυντικά. Ωστόσο είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα μέχρι τώρα και ανυπομονώ να τους αντιμετωπίσουμε την Παρασκευή». 

Για το αν θα ακολουθήσει την ίδια στρατηγική όπως και κόντρα στο Βέλγιο:

«Ναι, θα το κάνουμε αυτό, όμως από την άλλη στο Βέλγιο δεν είχαμε ποιότητα επιθετικά καθώς χάναμε την μπάλα πολύ συχνά από πολύ νωρίς. Αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε ακόμα και αν παίζουμε στη Βοσνία, αν θέλουμε να έχουμε τύχη για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θα πάμε εκεί για να νικήσουμε και ελπίζουμε να πάμε στη Ρωσία. Κάνουμε τα πάντα για αυτό, είναι πολύ χαρούμενος με την ομάδα. Επίσης οι παίκτες που είναι τιμωρημένοι, θα έρθουν μαζί μας στη Βοσνία και αυτό δείχνει πως η ομάδα έχει καλή νοοτροπία. Θα δούμε τι θα συμβεί την Παρασκευή». 

Για το ποιοι θα είναι οι αντικαταστάτες των τιμωρημένων:

«Δεν έχουμε αποφασίσει μέχρι τώρα. Έχω όμως καλή εντύπωση από τους παίκτες μου, ακόμα και από τους πέντε καινούριους. Τα πηγαίνουμε εξαιρετικά μέχρι τώρα, είμαι χαρούμενος για αυτό και ακόμα έχουμε πολύ καλή ομάδα, ακόμα κι αν λείπουν πολλοί σημαντικοί παίκτες».

Για το αν φοβάται το «πολεμικό» κλίμα:

«Όχι δεν το πιστεύω, είχα πολλούς Βόσνιους παίκτες στη Γερμανία αλλά και στην Ελβετία και νομίζω ότι μιλούν πολύ αλλά στο γήπεδο είναι μόνο αθλητικοί. Για αυτό πιστεύω πως θα έχουμε μια πολύ ωραία μάχη στο γήπεδο». 

Για τα όσα είπε ο Μπαζντάρεβιτς:

«Από όσο ξέρω τους παίκτες μου, είναι πολύ συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους στο γήπεδο. Ποτέ δεν προκαλούν ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό ακριβώς ελπίζουμε, πως θα κάνουν και σε αυτή την περίπτωση. Θεωρώ πως δεν είναι σωστός ο κύριος Μπαζντάρεβιτς σε αυτή την περίπτωση. Από την άλλη τον γνωρίζω σαν έναν καλό πολύ καλό συνάδελφο και είμαι χαρούμενους που θα τον συναντήσω ξανά». 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24