ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Η γιορτή μετά την Γεωργία"

Σάντος: "Η γιορτή μετά την Γεωργία"
INTIME SPORTS

Στην Εθνική Ελλάδος δεν γιορτάζουν και θέλουν να το κάνουν μετά το ματς με την Γεωργία. Διαβάστε για ποιο λόγο δεν θα κοιμηθεί ο Σάντος

Η Ελλάδα είναι με το ένα πόδι στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά ο Φερνάντο Σάντος, δεν πανηγυρίζει. Αντίθετα περιμένει να το κάνει μόνο μετά το ματς με τη Γεωργία.

Αυτό επεσήμανε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας στην συνέντευξη Τύπου, ο οποίος λόγο της έντασης του αγώνα θα μείνει ξύπνιος όλο το βράδυ.

Μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Σάντος είπε στην συνέντευξη Τύπου:

" Ήταν πάρα πολύ σημαντική νίκη, είχαμε μια δυάδα αγώνων κερδίσαμε τον πρώτο και μένει ακόμη ένα. Για ακόμη μια φορά εξαρτυόμαστε από τα πόδια μας. Ξεκινήσαμε καλά, πιέζαμε ψηλά, να μην αφήσουμε την Κροατία να παίξει.

Ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο ημίχρονο, η Κροατία είχε μια φλύαρη υπεροχή. Εμείς είχαμε έναν ενθουσιασμό, αλλά από το πολύ άγχος και δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για γκολ.

Αυτό το ματς θα το κερδίζαμε μόνο, εκτός από το πάθος αν είχαμε και το καθαρό μυαλό και την μπάλα στα πόδια μας, για να είμαστε κοντά στην αντίπαλη εστία, Αυτό το μήνυμα οι παίκτες το κατάλαβαν καλά.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε με πάθος, ενθουσιασμό και άλλη καθαρότητα του μυαλού και αρχίσαμε να δημιουργούμε κάποιες καταστάσεις, καταφέραμε και πετύχαμε ένα γκολ και όλα έγιναν πιο εύκολο, πόσα μάλλον όταν έμειναν με δέκα οι Κροάτες

Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και πρέπει να συγκεντρωνόμαστε στο ματς με την Γεωργία. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτα".

Για τι απώλειες που θα έχει η Εθνική για το επόμενο ματς: " Θα πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις, θα βασιστούμε πολύ στην διάθεση των ποδοσφαιριστών, γιατί όλοι οι παίκτες έχουν δείξει διάθεση και πάθος.

Αν ο Τοροσίδης δεν αγωνιστεί ενδεχομένως θα κληθεί άλλος, αλλά αυτό θέλω να το σκεφτώ με καθαρό μυαλό και αφού δεν θα κοιμηθώ απόψε λόγω νεύρων, το πρωί θα ξέρουμε".

Για τον ενθουσιασμός που υπάρχει στους φιλάθλους και τους παίκτες: " Ενθουσιασμός από την πλευρά των οπαδών υπάρχει, αλλά αυτό δεν μας αγγίζει. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά πρέπει να χαμηλώσουν οι τόνοι γιατί δεν έχουμε κάνει κάτι. Η γιορτή μετά την Γεωργία.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε εκεί, είναι δύσκολος αντίπαλος και η ευθύνη είναι μόνο στα πόδια μας. Οι παίκτες έχουν συνηθίσει να αγωνίζονται σε τέτοια ματς και είμαι σίγουρος πως θα το κάνουνε και στην Γεωργία".

Για το αν θα καταφέρει στην Γεωργίου να πιει νερό: " Δεν μπορώ να ξέρω. Έχω κερδίζει πολλά και στην Πορτογαλία και εδώ στην Ελλάδα από τίτλους, εγώ πάντα πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε".

Η Κροατία έπαιζε για 2 αποτελέσματα, δεν κέρδισε, αν θεωρεί ότι μπορεί να γίνει κάτι ανάλογο που η Ελλάδα θέλει δύο αποτελέσματα στην Γεωργία: " Όσον αφορά τα κίνητρα οι παίκτες ήταν 100% έτοιμοι και για τα δύο αυτά ματς, είναι ένα σύνολο παικτών που έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια, πιστεύει στον κοινό στόχο που έχουμε βάλει. Για αυτό και λέω πως στο ματς με την Γεωργία θα πάμε για τη νίκη να αποδείξουμε πως η πρόκρισή μας είναι δίκαιη".

Αν έρθει η πρόκριση θα είναι ώρα να σκεφτεί να παραμείνει και μετά το EURO στη Εθνική: " Αυτό δεν θα εξαρτηθεί από το ματς με την Γεωργία, ούτε από το αν περάσουμε ή όχι. Εγώ θέλω να κερδίσω".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ