ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάμαρης: "Μια ατυχία με το αυτογκόλ μας στοίχισε τη νίκη"

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ανδρέας Σάμαρης τόνισε ότι η Εθνική ομάδα ήταν καλύτερη από την Εσθονία, ωστόσο ηττήθηκε λόγω της άτυχης στιγμής στη φάση του αυτογκόλ.

Όλοι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ήθελαν να αποδείξουν στον Άγγελο Αναστασιάδη ότι αξίζουν να βρίσκονται σε αυτή σύμφωνα με τον Ανδρέα Σάμαρη, όμως αυτό δεν αντικατοπτρίστηκε στο τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης με την Εσθονία.

Ο μέσος της Μπενφίκα τόνισε η Εθνική ομάδα ήταν καλύτερη από την Εσθονία, ωστόσο ηττήθηκε λόγω της άτυχης στιγμής στη φάση του αυτογκόλ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα του Open: "Ήθελα να συνδυάσω την επιστροφή μου με νίκη, όχι μόνο εγώ αλλά και όσα παιδιά έπαιζαν για πρώτη φορά ή δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Μια ατυχία με το αυτογκόλ μας στοίχισε τη νίκη. Η ομάδα έκανε μια καλή εμφάνιση και το σκορ δεν ήταν αυτό που πρέπει.

Η Εσθονία είναι μια ομάδα που θα έπρεπε να την κερδίσουμε, αλλά δυστυχώς το δείγμα δεν ήταν θετικό. Δεν ήταν καλύτεροι από εμάς, αλλά πιστεύω πως με την δουλειά και την ανάλυση που θα κάνουμε με τον προπονητή μας, αν μας πέσει αντίστοιχη ομάδα στα προκριματικά του Euro θα πρέπει να κάνουμε δύο νίκες".

Γιαννούλης: "Κανένας δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος"

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο αριστερός μπακ της Εθνικής τόνισε αρχικά: "Από ατυχία δεν σκοράραμε. Κάναμε πολλές ευκαιρίες και από μια άτυχη στιγμή δεχθήκαμε ένα γκολ και μάλιστα αυτογκόλ".

Για την συνέχεια είπε: "Να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε το κλίμα και να κοιτάξουμε τα προκριματικά του Euro. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ και στα λόγια και στις πράξεις".

Τέλος, αναφερόμενος στο ντεμπούτο του δήλωσε: "Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένος όταν έχουμε χάσει από την Εσθονία στην Ελλάδα. Κανένας δεν μπορεί αν είναι ικανοποιημένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ