ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρεχάγκελ: "Πιθανό ένα νέο 2004 με ιδανική φουρνιά"

Ρεχάγκελ: "Πιθανό ένα νέο 2004 με ιδανική φουρνιά"

Ο Ότο Ρεχάγκελ, ανέφερε πως το έπος του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας μπορεί να επαναληφθεί, αν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Τι ανέφερε για το φιλικό με την Ίντερ του 2010 στο Παγκρήτιο.

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ, ανέφερε πως το έπος του 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας μπορεί να επαναληφθεί, αν υπάρχουν οι απαραίτητες προϋποθέσεις. Ο Γερμανός μίλησε στο "ΣΚΑΪ" για τον άθλο στο EURO, ενώ είπε ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ξανά, αρκεί να υπάρξει ιδανική φουρνιά.

«Χαίρομαι που θα δούμε ξανά τα παιδιά με τα οποία συνεργαστήκαμε. Ελπίζουμε να έρθει κόσμος στο γήπεδο. Το ότι κρατώ ξανά στα χέρια μου το Κύπελλο είναι ένα πολύ ωραίο συναίσθημα.

Η κατάκτηση του Euro ήταν το αποκορύφωμα της θητείας μου στην Ελλάδα. Γράψαμε ιστορία. Για όλους μας ήταν κάτι μοναδικό", είπε αρχικά και ερωτηθείς για το αν μπορεί να επαναληφθεί το 2004, απάντησε: "Ό λα είναι πιθανά, αλλά πρέπει να έχεις μια ιδανική φουρνιά, όπως είχαμε εμείς το 2004".

Τέλος, για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του ενόψει του φιλικού της Τετάρτης με την Ίντερ του 2010, τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι που έχει φιλικό χαρακτήρα, δεν έχει τόση σημασία η νίκη. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το 2004 που κατακτήσαμε το Euro και σίγουρα δεν θα έχουν την ίδια ταχύτητα με τότε".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ