Ρεχάγκελ: "Ήμουν σε διακοπές, ήθελα να κρατήσω την φιλία μου με τα παιδιά"

Ο Ότο Ρεχάγκελ δήλωσε ότι ταξίδεψε στην Αθήνα διακόπτοντας τις διακοπές του, διότι θέλει να κρατήσει τη φιλία του με τους Legends του 2004.

Με προπονητή τον Ότο Ρεχάγκελ η Ελλάδα του 2004 κατέκτησε την Ευρώπη, επικρατώντας 1-0 της Πορτογαλίας στον τελικό του Euro. Ύστερα από 15 χρόνια, εκείνος ο τελικός αναβίωσε στη Ριζούπολη, με τη "γαλανόλευκη" να επικρατεί εκ νέου, αυτή τη φορά με 2-1.

Όταν ο Γερμανός ρωτήθηκε για το αν είχε ίδια συναισθήματα όπως σε εκείνο τον τελικό, απάντησε: "Αυτό δεν ήταν ένα επίσημο ματς, αλλά ένα φιλικό. Το κάναμε έχοντας φιλία με τους Πορτογάλους. Κερδίσαμε το σημαντικό ματς, άλλωστε, στο Ντα Λουζ".

Για τις αναμνήσεις του: "Θυμάμαι το πόσο προσηλωμένοι ήμασταν από τον πρώτο αγώνα έως τον τελικό. Οι Πορτογάλοι ήταν πολύ καλοί, αλλά εμείς το θέλαμε πάρα πολύ. Ήρθα από τις διακοπές μου, γιατί θέλω να κρατήσω την φιλία μου με τα παιδιά".

Για τον Δέλλα, που τον είπε "στρατηγό": "Είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα ο Δέλλας και το απέδειξε και σήμερα. Είναι ψηλός, με αυτοπεποίθηση, ένας κολοσσιαίος παίκτης".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS