ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρέτσος: "Στα δύσκολα να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα"

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA  / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÅËËÁÄÁ - ÊÑÏÁÔÉÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - CROATIA / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Ρέτσος τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Κροατία πως όλοι πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι ενώ σημείωσε πως η Εθνική Ελλάδας έδειξε στο "Γ. Καραϊσκάκης" πως μπορούσε να κοντράρει τους Κροάτες.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος λίγα λεπτά μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ελλάδας από το Μουντιάλ μίλησε στη κάμερα της "Cosmote TV" για τα παιχνίδια με την Κροατία και τόνισε πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έδειξε στο "Γ. Καραϊσκάκης" πως μπορούσε να κοντράρει την Κροατία. Χαρακτηριστικά είπε:

"Είμαστε χαρούμενοι για την εμφάνιση που κάναμε, μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα πράγματα και τώρα και αν πηγαίναμε στο Μουντιάλ. Κατά τη γνώμη μου αξίζαμε να πάμε. Είναι καλή ομάδα η Κροατία αλλά δείξαμε κάτι ανώτερο σήμερα, όχι όμως και στο Ζάγκρεμπ που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Πάνω το κεφάλι, αυτό μας είπαν και οι αρχηγοί στην αρχή του αγώνα, συνεχίζουμε και στα δύσκολα πρέπει να δείχνεις ότι είσαι ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ