ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πρώτη για Μπουχαλάκη, αγωνία για Μήτρογλου

Πρώτη για Μπουχαλάκη, αγωνία για Μήτρογλου

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα των ανδρών για τα ματς με Εσθονία (31/8) και Βέλγιο (3/9). Τα δεδομένα για τον Μήτρογλου.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα δύο παιχνίδια της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 με αντιπαλους την Εσθονία και το Βέλγιο.

O κ. Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών που θα είναι στην αποστολή για τις δύο αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στις 31 Αυγούστου και 3 Σεπτεμβρίου 2017 αντίστοιχα στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Στους παίκτες που βρίσκονται εντός των επιλογών αξίζει να τονίσουμε την παρουσία για πρώτη φορά του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ο μέσος της Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στα αγγλικά γήπεδα και ανάγκασε τον Ομοσπονδιακό κόουτς να τον καλέσει. Στις επιλογές βρίσκεται εκ νέου και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος επιστρέφει μετά την τιμωρία δύο αγωνιστικών που του είχε επιβληθεί για την κόκκινη κάρτα που είχε αντικρίσει στο ματς με τη Βοσνία.

Από εκεί και πέρα δεδομένες είναι οι απουσίες τόσο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, όσο και του Κώστα Μήτρογλου από το ματς με την Εσθονία. Ο πρώτος έχει συμπληρώσει δύο κίτρινες, ενώ ο επιθετικός της Μπενφίκα υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενταχθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου 2017. Αυτό σημαίνει ότι θα δώσει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για το ματς με το Βέλγιο.

Τέλος, από την αποστολή απουσιάζει τρίτος τερματοφύλακας ο οποίος θα κληθεί σύντομα.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος*, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου**, Βέλλιος, Διαμαντάκος. Σημειώνεται ότι η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συμπληρωθεί από επιπλέον τερματοφύλακα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ