ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πούκι: "Γι' αυτό άλλαξα γωνία στο πέναλτι"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Φινλανδός επιθετικός, Τέεμου Πούκι, υποστήριξε ότι έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία από ό,τι συνηθίζει γιατί θεώρησε ότι ο Βασίλης Μπάρκας και το επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας θα είχαν μελετήσει τις εκτελέσεις του. (VIDEO)

Η Εθνική Ελλάδας στο ντεμπούτο του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο, υπέστη τρίτη σερί ήττα στα προκριματικά του Euro 2020 με τον Τέεμου Πούκι να χαρίζει με εκτέλεση πέναλτι τη νίκη (1-0) στους Φινλανδούς.

Ο 29χρονος επιθετικός της Νόριτς υποστήριξε σε ΜΜΕ της πατρίδας του μετά το τέλος του ματς στο Τάμπερε ότι έστειλε την μπάλα στην αντίθετη γωνία από ό,τι συνηθίζει. Κι αυτό γιατί θεώρησε ότι ο Βασίλης Μπάρκας και το επιτελείο της Εθνικής Ελλάδας θα είχαν μελετήσει τις εκτελέσεις του. Θέλησε, δηλαδή, να αιφνιδιάσει τον Έλληνα τερματοφύλακα με τον οποίον είχε σύντομη συνομιλία πριν την εκτέλεση, χωρίς όμως ν' αποκαλύψει το περιεχόμενο αυτής.

"Ήταν να εκτελέσω το πέναλτι εγώ ή ο Σπάρβ (αρχηγός), αλλά αποφάσισα να πάρω την μπάλα. Κάτι μου είπε ο Έλληνας τερματοφύλακας, κάτι του απάντησα, αλλά γύρισα αμέσως την πλάτη μου και πήρα να στήσω την μπάλα. Οι περισσότερες εκτελέσεις μου πέναλτι πηγαίνουν σε μια συγκεκριμένη γωνία. Πίστεψα ότι θα το είχαν μελετήσει οι Έλληνες και σημάδεψα την απέναντι από αυτή που συνηθίζω να εκτελώ", υποστήριξε ο Τέεμου Πούκι.

Photo credits: Εurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ