ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επτά παίκτες της ΑΕΚ και τέσσερις του Ατρομήτου στην εθνική Ελλάδας

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σκίμπε EUROKINISSI SPORTS

Με πολλά καινούργια πρόσωπα θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα στο φιλικό με τη Σαουδική Αραβία στις 15 Μαΐου. Επτά παίκτες της ΑΕΚ και τέσσερις του Ατρομήτου στις επιλογές του Γερμανού ομοσπονδιακού εκλέκτορα.

Ο Μίχαελ Σκίμπε θα παρατάξει πολλά καινούργια πρόσωπα στο φιλικό της Εθνικής μας ομάδας με τη Σαουδική Αραβία στις 15 Μαΐου και μεταξύ αυτών θα βρίσκονται επτά παίκτες της πρωταθλήτριας ΑΕΚ και άλλοι τέσσερις του εξαιρετικού φέτος Ατρόμητου.

Πρόκειται για την πιο μαζική κλήση "κιτρινόμαυρων" στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τον Γερμανό προπονητή να απευθύνει πρόσκληση στους Βασίλη Λαμπρόπουλο και Κώστα Γαλανόπουλο για πρώτη φορά, ενώ κάλεσε και τους Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Βασίλη Μπάρκα και Μιχάλη Μπακάκη. Ο Μάνταλος επιστρέφει για πρώτη φορά μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Εξάλλου, οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Σπύρος Ρισβάνης, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Δημήτρης Γιαννούλης του Ατρομήτου θα ενσωματωθούν στις 13 Μαΐου με την αποστολή της Εθνικής, ώστε να αγωνιστούν στο φιλικό που θα διεξαχθεί στην Σεβίλλη και συγκεκριμένα στο στάδιο Cartuja.

Ο Γιαννιώτης είχε κάνει την πρώτη του συμμετοχή πριν από μερικούς μήνες με αντίπαλο την εθνική Αιγύπτου, ενώ οι Ρισβάνης, Χατζηισαΐας και Γιαννούλης αναμένεται να κάνουν την πρώτη τους συμμετοχή με την γαλανόλευκη στον επερχόμενο φιλικό αγώνα με τους Σαουδάραβες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ