ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ποιους θέλετε στην 11άδα με την Βοσνία;

Ποιους θέλετε στην 11άδα με την Βοσνία;
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται την Βοσνία (13/11, 21:45) για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας και το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν τους 11 που θέλουν να δουν στο αρχικό σχήμα της γαλανόλευκης.

Κρίσιμο είναι το ματς με την Βοσνία για την Εθνική μας ομάδα, η οποία θέλει να κάνει το "4 στα 4" προκειμένου να αποσπαστεί έξι βαθμούς από την αντίπαλό της και να αποκτήσει ένα σημαντικό "μαξιλαράκι", τουλάχιστον για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον όμιλο, αν θεωρήσουμε το Βέλγιο ως το φαβορί για την κορυφή.

Το Sport24.gr ζητά από τους αναγνώστες του να μπουν στην θέση του ομοσπονδιακού μας προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε και να επιλέξουν τους 11 που θέλουν να δουν στον αγώνα με τους Βόσνιους στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" σε σύστημα 4-2-3-1, όπως συνήθως κατεβαίνει η "γαλανόλευκη" στα περισσότερα παιχνίδια της.

Ο Γερμανός κόουτς αντιμετωπίζει προβλήματα όπως αυτό του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, εκτός τέθηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης λόγω τραυματισμού με τη Λευκορωσία, ενώ θυμίζουμε πως κάλεσε τους Κουτρουμπή και Σιώπη για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ