Παπασταθόπουλος: "Ίσως να μην μπορούμε κάτι καλύτερο"

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εμφανώς απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την αντίστοιχη της Εσθονίας, δεν μπόρεσε να βρει εξήγηση για την εικόνα και υποστήριξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες φθάνουν να σκέφτονται ότι "'ίσως και να μην μπορούν κάτι καλύτερο".

Η φλύαρη, ασύνδετη και ανούσια Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε 0-1 στο ΟΑΚΑ από την Εσθονία και ολοκλήρωσε στην 3η θέση το Nations League, πίσω από Φινλανδούς και Ούγγρους. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του στις πρώτες δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς.

Δεν μπόρεσε να βρει εξήγηση για την εικόνα και υποστήριξε ο ίδιος και οι συμπαίκτες φθάνουν να σκέφτονται ότι "'ίσως και να μην μπορούν κάτι καλύτερο".

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει εξήγηση για την πτώση μας. Είμαι απογοητευμένος. Ίσως να μην μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, φτάνουμε να σκεφτόμαστε αυτό το πράγμα. Μιλάμε μεταξύ μας για να βρούμε τι φταίει.

Πρέπει κι εμείς να δούμε τις ευθύνες μας. Βάζω πρώτα τον εαυτό μου και τον Τοροσίδη, που είμαστε αρχηγοί. Πρέπει να βρούμε λύσεις, διότι λυπάμαι να έρχομαι στην Ελλάδα και να χάνουμε από ομάδες πολύ κατώτερες από εμάς. Είναι κρίμα για όλους μας.

Δεν είναι θέμα προπονητή. Ούτε ο προηγούμενος ούτε ο καινούργιος μπορούν να κάνουν κάτι. Δεν φταίει ο εκάστοτε προπονητής, πρέπει εμείς να βάλουμε πλάτη και να αποδείξουμε ότι θέλουμε και αξίζουμε να παίζουμε για την Εθνική", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ