ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπασταθόπουλος: "Αποτυχία, αν δεν προκριθεί η Εθνική στο Euro 2020"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / NATIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / NATIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να σκέφτεται την περίπτωση αποτυχίας πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020 και τόνισε ότι η Εθνική Ελλάδας δεν βλέπει το Nations League ως προετοιμασία.

Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Εσθονίας (8/9, 21:45) στο Ταλίν και της Ουγγαρίας (11/9, 21:45) στη Βουδαπέστη για το Nations League.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός της Άρσεναλ ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να σκέφτεται την περίπτωση αποτυχίας πρόκρισης στην τελική φάση του Euro 2020.

"Τις τελευταίες μέρες δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Είναι η αρχή. Έχουμε καιρό να βρεθούμε όλοι οι παίκτες, δεν θα είναι εύκολο. Ξεκινάμε από τώρα. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αν δεν τα καταφέρνουμε, θέλουμε τουλάχιστον να μην χάνουμε Η ομάδα έχει να βρεθεί καιρό, είναι σημαντικός παράγοντας. Αυτά τα δύο πρώτα ματς θα είναι δύσκολα. Όλοι οι παίκτες προέρχονται από προετοιμασία. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Πρέπει να βρούμε γρήγορα ρυθμό και να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες, για να πάρουμε το πρώτο τρίποντο", υποστήριξε σχετικά με το ματς κόντρα στην Εσθονία και στη συνέχεια μίλησε για:

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / NATIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ / NATIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το δικό του μέλλον σε περίπτωση αποκλεισμού από την τελική φάση του Euro 2020: "Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν θα πάμε στην επόμενη διοργάνωση. Έχουμε μιλήσει με τους παίκτες. Οποιοσδήποτε άλλος στόχος θα είναι αποτυχία. Η ομάδα είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για να προκριθεί. Στην προηγούμενη διοργάνωση είχαμε καλή παρουσία. Χάσαμε από μια ομάδα που έφτασε στον τελικό. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι".

Για τη συμπεριφορά απέναντι σε μια αμυντική ομάδα: "Επιθετικά πρέπει να βγάλουμε πολλά περισσότερα πράγματα σαν ομάδα. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από την προηγούμενη διοργάνωση. Και για εμάς και για τις άλλες ομάδες δεν θα είναι εύκολα τα πρώτα ματς. Πιστεύω ότι έχουμε τις ικανότητες και την ποιότητα να κάνουμε κάτι πάρα πολύ καλό. Είναι το επιθετικό κομμάτι, που ξέρουμε ότι δεν είναι το καλό μας χαρτί. Παραδοσιακά η Εθνική αμύνεται καλύτερα από ό,τι επιτίθεται. Όλα τα παιδιά έχουν αρκετή εμπειρία. Σε συνδυασμό με κάποιους νέους παίκτες, να πάμε στην επόμενη διοργάνωση. Αυτός είναι ο στόχος μας".

Για το Nations League: "Δεν το βλέπουμε σαν προετοιμασία. Είναι ακόμα μια διοργάνωση. Πρέπει σε κάθε ματς να κερδίζεις, άρα πρέπει όλοι οι παίκτες να δίνουν το 100% για να κερδίζουμε. Φυσικά, θέλουμε πάντα να βγούμε πρώτοι και να ξεκινήσουμε από αυτή τη διοργάνωση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ