ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πανέτοιμη η U20 για την πρόκριση στους "8"

Πανέτοιμη η U20 για την πρόκριση στους "8"
INTIME SPORTS

Ραντεβού με τα προημιτελικά του Μουντιάλ U20 έχει απόψε στις 18:00 η Εθνική κόντρα στο Ουζμπεκιστάν. Επιστροφή Γιαννιώτα στην 11άδα. Δείτε το σημερινό πρόγραμμα.

Να συνεχίσει το μαγικό της ταξίδι θα επιδιώξει απόψε το απόγευμα η Εθνική U20. Τα παιδιά του Κώστα Τσάνα αντιμετωπίζουν το Ουζμπεκιστάν στο Kamil Ocak Stadium του Γκαζιαντέπ για τον δεύτερο γύρο του Μουντιάλ (σέντρα στις 18:00).

Ο νικητής της νοκ-άουτ αναμέτρησης θα πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το παιχνίδι Γαλλία-Τουρκία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε κόντρα στην Παραγουάη αναμένεται να κάνει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα και αυτή είναι η επιστροφή του Γιαννιώτα στο αρχικό σχήμα αντί του Λυκογιάννη.

Η πιθανή ενδεκάδα

Η Ελλάδα θα παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα γκολπόστ. Στα δεξιά της άμυνας θα παίξει ο Κωνσταντινίδης και αριστερά ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Σταφυλίδης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κουρμπέλη και Τριανταφυλλόπουλο.

Στην μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Μπάλας, Μπουχαλάκης και Φουρλάνος ενώ η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Κολοβό στα δεξιά, Γιαννιώτα στα αριστερά και τον Διαμαντάκο στην κορυφή.

Το σημερινό πρόγραμμα

Ισπανία-Μεξικό [18:00]

Ελλάδα-Ουζμπεκιστάν [18:00]

Νιγηρία-Ουρουγουάη [21:00]

Γαλλία-Τουρκία [21:00]

* Η αναμέτρηση της Εθνικής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Eurosport 2.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ