ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ουάρντα: "Παίζω κόντρα στη δεύτερη πατρίδα μου"

ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΑΙΓΥΠΤΟΣ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγύπτιος διεθνής μεσοεπιθετικός του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα, χαρακτήρισε ως δεύτερη πατρίδα του την Ελλάδα ενόψει της αναμέτρησης των δύο εθνικών ομάδων.

Οι εθνικές Ελλάδας κι Αιγύπτου αναμετρώνται σε φιλικό στο "Letzigrund Stadion" της Ζυρίχης (27/3, 21:00) κι ο Αιγύπτιος διεθνής μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου, ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ, Αμρ Ουάρντα, παίζει απέναντι στη "δεύτερη πατρίδα του".

Έτσι χαρακτήρισε την Ελλάδα μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 από την Ελβετία. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ήττα από την Πορτογαλία την Παρασκευή (23/03) με 2-1: "Παίξαμε κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι η Πορτογαλία, που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης. Θα μάθουμε από τα λάθη μας. Άλλωστε μαθαίνουμε από τα ματς με τις μεγάλες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε ταλέντο και πολλούς καλούς παίκτες. Το σίγουρο είναι ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς και θα γεμίζουμε εμπειρίες".

Για τον συμπαίκτη του στην εθνική Αιγύπτου Μοχάμεντ Σαλάχ: "Ο Σαλάχ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, και μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Δουλεύει σκληρά και παίζει δυνατά σε κάθε παιχνίδι. Τα αξίζει όλα αυτά που έχει πετύχει και το βασικό είναι ότι είναι ένας πολύ καλός τύπος".

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: "Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου, αλλά εγώ θα παίξω με τη φανέλα της Αιγύπτου. Εύχομαι τα καλύτερα και για τις δύο ομάδες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ