ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Όχι χειραψία, μόνο φωτογραφία

Όχι χειραψία, μόνο φωτογραφία

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να μην έδωσε το χέρι του στον Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά στη συνέχεια οι δύο άνδρες έβγαλαν φωτογραφία. Η ατάκα του για το θέαμα στο Τουρκία - Ελλάδα. (VIDEO)

Όπως είναι γνωστό, ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στο φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών με την Τουρκία στο "Basaksehir Fatih Terim" της Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα, μετά τον αγώνα βρέθηκε στα αποδυτήρια όπου χαιρέτησε τους παίκτες της Εθνικής.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα επίσημα και σύμφωνα με όσα έδειξε ο τηλεοπτικός φακός, ο κ. Τσίπρας δεν είχε κάποια χειραψία με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη. Οι δύο άνδρες όμως στη συνέχεια, όπως μπορείτε να δείτε ακριβώς από κάτω, έβγαλαν κοινή φωτογραφία. Εστω και... "κουνημένη". Η' από φωτογραφική απεικόνιση τηλεοπτικού στιγμιότυπου. Σε κάθε περίπτωση, δεν μοιάζει να υπάρχει "πάγος" μεταξύ Τσίπρα - Γκιρτζίκη, χωρίς αυτό να συνεπάγεται ότι έχουν και... στενή σχέση.

Όχι χειραψία, μόνο φωτογραφία

* Από αριστερά προς τα δεξιά οι κ.κ. Νταβούτογλου, Γκιρτζίκης και Τσίπρας.

Μάλιστα, το χθεσινό παιχνίδι (17/11) δεν έμεινε ασχολίαστο και στην κοινή συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα με τον Αχμέτ Νταβούτογλου. Στο πλαίσιο των δηλώσεων του ο Πρωθυπουργός τόνισε: "Αχμέτ αναφέρθηκες στον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, όμως, δεν είχε σκορ. Μπορεί κάποιοι να λένε ότι το ισόπαλο αποτέλεσμα ήταν ενταγμένο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο χωρών.

Ωστόσο, πρέπει να ομολογήσω ότι τόσο εγώ, όσο και ο Αχμέτ είμαστε λάτρεις του επιθετικού, δημιουργικού, εμπνευσμένου ποδοσφαίρου και θέλουμε οι σχέσεις των δύο χωρών να μην έχουν αυτόν τον χαρακτήρα, της ανταλλαγής πασών για να ροκανίσουμε τον χρόνο, αλλά να έχουμε τη γενναιότητα και την τόλμη να παίρνουμε πρωτοβουλίες προς όφελος των δύο λαών".

Prime Minister Ahmet Davutoglu and Greek Prime Minister Alexis Tsipras visits players after friendly match between Turkey and Greece (0-0) in Istanbul.

Posted by Turkiye Newspaper on Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ