ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οριστικό: Χωρίς Μανωλά, Σωκράτη και Σάμαρη η Εθνική

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10), από την οποία απουσιάζουν οι Κώστας Μανωλάς, Ανδρέας Σάμαρης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sport24 Radio 103,3.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Σταύρου Γεωργακόπουλου και του Sport24 Radio 103,3, καθώς ο Τζον Φαν'τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10) για τα European Qualifiers, με τους Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο να μένουν εκτός.

Από εκεί και πέρα, εκτός είναι ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την Εθνική ομάδα, αλλά κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, με τον Σωκράτη Διούδη να αποτελεί την τρίτη επιλογή πίσω από τους Βασίλη Μπάρκα και Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Επίσης, για πρώτη φορά στην Εθνική βρίσκεται ο Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επέστρεψαν οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Γαλανόπουλος μετά από σχεδόν ένα χρόνο, αλλά κι ο Τάσος Μπακασέτας που απουσίαζε από τις κλήσεις του Σεπτεμβρίου.

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής:

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00) – ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ