ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οριστικό: Η ΕΠΟ αποφάσισε την παραμονή Σκίμπε για δυο χρόνια

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ εξουσιοδότησε τον Βαγγέλη Γραμμένο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον Μίχαελ Σκίμπε για νέο διετές συμβόλαιο, όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στη σημερινή της συνεδρίαση στην Θεσσαλονίκη ενέκρινε ομόφωνα την εξουσιοδότηση του προέδρου της Ομοσπονδίας, Βαγγέλη Γραμμένου, για να προχωρήσει στις τελικές συζητήσεις με τον Μίχαελ Σκίμπε για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου, ώστε να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας. Το θέμα πρέπει να θεωρείται διαδικαστικό, ώστε να δώσουν τα χέρια οι δυο άνδρες για να συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου από την συμπρωτεύουσα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: "Τελείωσε το Δ.Σ. της Εκτελεστικής Επιτροπής και αποφασίσαμε την παραμονή του Μίχαελ Σκίμπε. Αυτή θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν μεταξύ μας. Εγώ θα κάνω τις διαπραγματεύσεις.

Θεωρούμε πως αν και δεν πήγαμε στο Μουντιάλ, δεν μπορούμε να ακυρώσουμε μια πορεία θετική. Η κατάσταση πριν από δυο χρόνια δεν θύμιζε σε τίποτα Εθνική ομάδα. Ήταν ένα σκορποχώρι που έχανε από οποιαδήποτε Εθνική ομάδα. Δεν ήταν Εθνική πριν την έλευση του Σκίμπε. Έγινε οικογένεια, υπάρχει αρμονία και σε αυτή την απόφασή μας πήραμε υπόψιν την εισήγηση και της τεχνικής επιτροπής και του Βρύζα και των ποδοσφαιριστών.

Πρέπει να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία για να πάμε στο Euro 2020. Θεωρήσαμε σκόπιμο να στραφούμε στην ανανέωση της συνεργασίας μας με τον κ. Σκίμπε. Δεν πρέπει να αιωρείται το θέμα, πρέπει να κλείσει άμεσα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ