ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οριστικά νοκ άουτ ο Δώνης

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Δώνης EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Δώνης χάνει οριστικά τα δυο παιχνίδια με Κύπρο και Γιβραλτάρ, αφού έχει υποστεί θλάση μέσου γλουτιαίου μυός, που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Θα είναι στην Κύπρο όμως για να βρίσκεται δίπλα στην γαλανόλευκη.

Ήταν εξαιρετικός όταν μπήκε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο με την Βοσνία στη Ζένιτσα και εκ των κορυφαίων απέναντι στο Βέλγιο στο Καραϊσκάκη, ξεκινώντας μάλιστα στην κορυφή της επίθεσης. Δυστυχώς, τέθηκε νοκ άουτ...

Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη, τον οποίον υπολόγιζε πολύ ο Μίχαελ Σκίμπε για τα ματς με Κύπρο και Γιβραλτάρ, όμως τραυματίστηκε και οι εξετάσεις έδειξαν πως το πρόβλημα στο ισχίο δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Η ιατρική γνωμάτευση κάνει λόγο για θλάση μέσου γλουτιαίου μυός.

Οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν σήμερα (5/10), από την Εθνική μίλησαν και με την ομάδα του, την Στουτγκάρδη και τελικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός τίθεται οριστικά νοκ άουτ από τα δυο τελευταία ματς των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο Δώνης αντιμετώπιζε ενοχλήσεις και στη Γερμανία, όμως άπαντες έκαναν λόγο κούραση, αλλά το πρόβλημα ήταν μεγαλύτερο, όπως φάνηκε και στη μαγνητική τομογραφία που έκανε χθες το βράδυ (5/10).

Πάντως, κατόπιν επικοινωνίας με τον σύλλογό του και προσωπικής επιθυμίας του, ο διεθνής ποδοσφαιριστής θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής Ομάδας στην Κύπρο, θέλοντας να βρίσκεται δίπλα στους συμπαίκτες του σε αυτή την κρίσιμη μάχη της γαλανόλευκης.

Μένει να δούμε αν ο Σκίμπε καλέσει άλλον παίκτη, αλλά φαντάζει εξαιρετικά απίθανο και λογικά το πρωί της Παρασκευής (11:00) θα ταξιδέψει για Κύπρο με τους υπόλοιπους 23 που έχει στην διάθεσή του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ