ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οριστικά εκτός οι Μήτρογλου, Ρέτσος και Παπαδόπουλος με Βέλγιο

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

"Λαβωμένη" η Εθνική ομάδα στον αγώνα με το Βέλγιο (3/9, 21:45), αφού οι Μήτρογλου, Ρέτσος και Παπαδόπουλος έκαναν ατομικό όπως και ο Καπίνο, επομένως δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Δεν φτάνει η ποιότητα του Βελγίου που κάνει δύσκολο το έργο για την Εθνική μας ομάδα στον αυριανό (3/9, 21:45) αγώνα με το Βέλγιο στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, προστίθενται και ένα κάρο προβλήματα για τον Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος δεν υπολογίζει σε βασικά του όπλα απέναντι στους πανίσχυρους "κόκκινους διαβόλους".

Δεν έφταναν οι δεδομένες απουσίες του Καπίνο και του Τοροσίδη, οι οποίες ήταν γνωστές από πριν, ήρθαν τρεις ακόμη να γιγαντώσουν τον βαθμό δυσκολίας στην μάχη που έχει να δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θέλει πάση θυσία βαθμό ή βαθμούς, ώστε να μείνει στη μάχη της 2ης θέσης για τα μπαράζ.

Οι Μήτρογλου, Ρέτσος και Παπαδόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα, επομένως τίθενται... off από την αναμέτρηση με το Βέλγιο. Προστέθηκε βέβαια στα μετόπισθεν ο Γιώργος Κουτρουμπής, προσφέροντας μια λύση στην γαλανόλευκη, όμως τόσο ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και νυν της Λεβερκούζεν όσο και ο στόπερ του Αμβούργου είναι υπερπολύτιμοι.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αμφότεροι έχουν πρόβλημα στο γόνατο και γι' αυτό δεν θα αγωνιστούν, ενώ ο Μήτρογλου είχε έτσι και αλλιώς λίγες πιθανότητες και με... καμία κανονική προπόνηση δεν είναι δυνατόν να μπει να παίξει με το Βέλγιο. Ο φορ της Μαρσέιγ θα μείνει εκτός και η λύση θα δοθεί με έναν εκ των Βέλλιου και Διαμαντάκου. Το φοβόταν ο Σκίμπε και δυστυχώς δεν θα έχει τον καλύτερό του φορ στο κρισιμότερο ματς των προκριματικών.

Θυμίζουμε ότι η γαλανόλευκη μετράει 13 βαθμούς έναντι 19 των πρωτοπόρων Βέλγων, ενώ έπονται οι Βόσνιοι με 11 και με 10 οι Κύπριοι, οι οποίοι έχουν μπει στο κόλπο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της προκριματικής φάσης. Στο πλάι της Εθνικής θα είναι οι φίλοι της που αναμένεται να γεμίσουν το Καραϊσκάκη, αφού έχουν μείνει λίγα εισιτήρια απούλητα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ