ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οκτώ παίκτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική Ελπίδων

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε οκτώ παίκτες του Παναθηναϊκού στην Εθνική ομάδα των Κ21 για τον τελικό πρόκρισης με την Κροατία την Παρασκευή (12/10).

Η αγωνιστική εικόνα των νεαρών παικτών Παναθηναϊκού στη Super League ανάγκασε τον Αντώνη Νικοπολίδη να διπλασιάσει το πράσινο στοιχείο στην αποστολή για το ματς με την Κροατία σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη επιλογή του.

Για την ακρίβεια ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά οκτώ παίκτες του Παναθηναϊκού βρίσκονται μέσα στις επιλογές του.

Πρόκειται για τους Κότσαρη, Χατζηθεοδωρίδη, Μαυρομάτη, Στάικο, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή, Βέργο. Στις προηγούμενες κλήσεις του Αντώνη Νικοπολίδη βρίσκονταν μόνο οι τέσσερις εξ αυτών και συγκεκριμένα οι Κότσαρης, Στάικος, Μπουζούκης και Βέργος. Από τους προαναφερθέντες ο μοναδικός που έχει αγωνιστεί και στα οκτώ ματς είναι ο Κότσαρης, ενώ οι Χατηζγιοβάνης και Βέργος σε τέσσερα.

Η Εθνική ομάδα των Ελπίδων αγωνίζεται εκτός έδρας στις 12 Οκτωβρίου απέναντι στην Κροατία και με νίκη ή ισοπαλία θα περάσει στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ιταλίας.. Η αντιπροσωπευτική μας ομάδα είναι πρώτη στον όμιλο με 22 βαθμούς και οι Κροάτες δεύτεροι με 19.

Από εκεί και πέρα ακόμα τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα των Νέων. Ο Γιάννης Γκούμας κάλεσε μεταξύ άλλων τους Εμμανουηλίδη, Σέχου και Χριστογεωργό για τα φιλικά παιχνίδια που έχει να δώσει η Εθνική ομάδα Κ19 το προσεχές διάστημα ενόψει της προετοιμασίας της για τις επίσημες υποχρεώσεις της στα μέσα Νοεμβρίου.

Έτσι, αν σε αυτούς προσθέσουμε και τους Κολοβέτσιο και Κουρμπέλη που βρίσκονται στην Εθνική των Ανδρών αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός έχει συνολικά 13 παίκτες στις αντιπροσωπευτικές μας ομάδες.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ