ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι σκέψεις της ΕΠΟ για τη νέα έδρα της Εθνικής

Οι σκέψεις της ΕΠΟ για τη νέα έδρα της Εθνικής

Η σύμβαση με το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" ολοκληρώνεται και η ΕΠΟ αποφασίζει για το πού θα παίζει από 'δω και πέρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Το παιχνίδι με την Κροατία στο "Γ. Καραϊσκάκης" δεν αποκλείεται να ήταν το τελευταίο που έδωσε η Εθνική μας ομάδα στο συγκεκριμένο γήπεδο. Η σύμβαση ολοκληρώνεται και όλα συγκλίνουν στο ότι δεν θα ανανεωθεί, με την γαλανόλευκη να αλλάζει "σπίτι". Η ΕΠΟ εξετάζει όλες τις πιθανές περιπτώσεις και σε κάποιο από τα επόμενα Δ.Σ. θα αποφασιστεί το πού θα δίνει τα παιχνίδια της η Εθνική από 'δω και στο εξής.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είχε τονίσει στις 10 Οκτωβρίου στο Sport24.gr πως "δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, απολύτως κανένα", δήλωση που επανέλαβε και στην COSMOTE TV, εντούτοις το σίγουρο είναι πως η ΕΠΟ κοιτάζει σε ποια γήπεδα μπορεί να παίζει πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τα οποία βέβαια θα πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που θέτουν οι διεθνείς συνομοσπονδίες.

Προφανώς, γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ και το Καυτανζόγλειο που φτιάχνεται για τις ανάγκες του ΠΑΟΚ μέχρι να ετοιμαστεί η νέα Τούμπα, θα μπορούν να φιλοξενήσουν αγώνες της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Euro 2020 και για το UEFA Nations League.

Έπειτα από πολλά χρόνια λοιπόν, το "Γ. Καραϊσκάκης" αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για την γαλανόλευκη, έστω και αν είναι δεδομένα το πιο σύγχρονο γήπεδο στη χώρα. Η ΕΠΟ είναι αυτή που αποφασίζει και το δεδομένο είναι πως η έδρα της Εθνικής είναι στον "αέρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ