Οι Legends 2004 τον Δεκέμβριο στην Κύπρο

Οι Legends 2004 θα βρεθούν τον Δεκέμβριο στην Κύπρο, για έναν αγώνα αφιερωμένο στην αξία του Fair Play και της Ευγενούς Άμιλλας, αλλά και για να τιμηθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου και ώρα 10πμ, στο κλειστό στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», οι Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης, Άγγελος Μπασινάς, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Παντελής Καφές, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Σωτήρης Κυργιάκος, θα αντιμετωπίσουν επίλεκτους Κύπριους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές σε αγώνα 6X6, τον οποίο θα παρακολουθήσουν μαθητές, στο πλαίσιο του προγράμματος του Πρεσβευτή Fair Play Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη.

Με τους Κύπριους Επίλεκτους θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Μιχάλης Κωνσταντίνου, Γιάννος Οκκάς και Γιασεμάκης Γιασεμή. Τον αγώνα διοργανώνουν ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή» και το Υπουργείο Παιδείας & Πολιτισμού, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της διά βίου Πρέσβειρας του #BeActive, κυρίας Κάλλης Χατζηιωσήφ.

Κατά την παραμονή τους στην Κύπρο, oι Legends 2004 θα τιμηθούν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη, σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις στην Κύπρο:

www.goalstizoi.com.cy & www.facebook.com/goalstizoi

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 6μμ, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για την Κύπρο, οι Legends 2004 θα συγκεντρωθούν στο Εστιατόριο Moma (Αδριανού 29, Αθήνα), για ένα γεύμα στο οποίο θα παρευρεθούν όλα τα μέλη της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ, θα γίνουν δηλώσεις από τα μέλη της ομάδας σχετικά με το ταξίδι στην Κύπρο, αλλά και τον συνολικό σχεδιασμό και το πλάνο δράσεων των Legends 2004 για το 2019, χρονιά κατά την οποία συμπληρώνονται 15 χρόνια από την κατάκτηση του Euro 2004.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ρώτησαν επιτέλους τον DiCaprio αν θα χωρούσε στην πόρτα του Τιτανικού

Έχει μιλήσει η Winslet. Έχει μιλήσει ο Cameron. Έχει μιλήσει η επιστήμη. Ώρα να ακούσουμε και τον ίδιο τον Jack.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ