ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι Κροάτες προβλέπουν εύκολη νίκη και πρόκριση!

Οι Κροάτες προβλέπουν εύκολη νίκη και πρόκριση!

Το Sport24.gr έκανε μια... βόλτα στους δρόμους του Ζάγκρεμπ λίγες ώρες πριν τον αγώνα Κροατία - Ελλάδα, πήγε στο "Maksimir", όπου συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων και ρώτησε την άποψη των Κροατών για το ματς. (VIDEO).

Οι ώρες περνούν και η μεγάλη μάχη πλησιάζει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Η Εθνική μας αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ (21:45) την Κροατία στο "Maksimir" του Ζάγκρεμπ για τον πρώτο αγώνα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας και το Sport24.gr αποφάσισε να ζητήσει την άποψη των φιλάθλων της Κροατίας για το παιχνίδι με την "γαλανόλευκη".

Επισκεφτήκαμε, λοιπόν, δυο κοντινά cafe της πόλης και πήγαμε και στο γήπεδο, όπου συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων, η οποία έφτασε είχε φτάσει τις 28.000 και ο αριθμός αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς. Σύμμαχος είναι και ο καιρός, αφού έχει μεν συννεφιά, αλλά δεν βρέχει.

Δεν ήταν όλοι πρόθυμοι να μιλήσουν. Κάποιοι δεν γνώριζαν καλά αγγλικά και σε άλλους φαινόταν... περίεργο να πρέπει να απαντήσουν σε έναν άγνωστο που δεν ήξεραν από που κρατάει η σκούφια του. Δεν είναι για να επιμένεις και πολύ σε αυτές τις περιπτώσεις...

Αρχικά, πήγαμε μέχρι το γήπεδο και ο κόσμος είχε σχηματίσει από νωρίς μια ουρά, προκειμένου να προμηθευτεί το μαγικό χαρτάκι. Σε ήρεμα πλαίσια πάντως, μην φανταστεί κάποιος κοσμοσυρροή, σπρωξίματα, φωνές και κακό. Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο να βρεις κάποιον που να επέλεγε να πάει γήπεδο και να μην ήταν αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης.

Οι Κροάτες προβλέπουν εύκολη νίκη και πρόκριση!

"Θα νικήσουμε εύκολα απόψε. 2-0 από το πρώτο ημίχρονο", ήταν η άποψη ενός φίλου, ο οποίος είχε πάει μαζί με την κοπέλα του για να πάρουν εισιτήρια για τον αγώνα, ενώ όταν προσεγγίσαμε έναν μετριοπαθή μεσήλικα, η απάντησή του ήταν... λιγότερο μετριοπαθής: "Δεν γλιτώνουν απόψε. Θα νικήσουμε και στα δυο ματς", μας είπε με την στεντόρεια φωνή του.

Δυο νεαροί που μόλις είχαν πάρει τα εισιτήριά τους και είχαν απομακρυνθεί από την ουρά (φαίνονταν ευγενικοί και χαμογελαστοί, άρα πιο εύκολοι στην προσέγγιση), μας είπαν πως "η ελληνική ομάδα είναι πολύ συμπαγής και δυνατή, ξέρουμε ότι δεν έχασαν στο Βέλγιο και στη Βοσνία, αλλά απόψε η νίκη είναι δική μας".

Οι Κροάτες προβλέπουν εύκολη νίκη και πρόκριση!

Επιστρέφοντας από το γήπεδο, σταματήσαμε σε δυο κοντινές καφετέριες (το CaffebarStribor και το Cafe Maksimir Mimice), όπου στο ένα μάλιστα η τηλεόραση έδειχνε αγώνα υδατοσφαίρισης. Στην πρώτη, η προσπάθεια που κάναμε δεν ήταν ιδιαίτερη επιτυχημένη, διότι 1-2 άτομα που ρωτήσαμε, δεν ασχολούνταν ιδιαίτερα με το ποδόσφαιρο, ενώ στην δεύτερη υπήρξαν... διαφορετικές απαντήσεις. Ένας είπε πως "θα είναι δύσκολο για την Κροατία, δεν θα νικήσει εύκολα" και ο δεύτερος μάς είπε "εύκολη νίκη για την Κροατία".

Οι Κροάτες προβλέπουν εύκολη νίκη και πρόκριση!

Δείτε πώς είναι εξωτερικά το "Maksimir":

Οι Κροάτες προβλέπουν εύκολη νίκη και πρόκριση!
Οι Κροάτες προβλέπουν εύκολη νίκη και πρόκριση!

Οι Κροάτες στην ουρά περιμένουν για εισιτήριο:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ