ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι κινήσεις της ΕΠΟ και η αγωνία για τους εμπλεκόμενους στην φασαρία

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÏÓÍÉÁ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BOSNIA - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στην Ομοσπονδία εξετάζουν τις επόμενες κινήσεις τους αναφορικά με όσα έγιναν με την Βοσνία, ενώ περιμένουν να δουν τι θα γίνει με όσους διεθνείς μας ενεπλάκησαν στην φασαρία. To Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βοσνίας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα στη Ζένιτσα το βράδυ της Παρασκευής (9/6) για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά το τελευταίο σφύριγμα του Νίκολα Ριτσόλι.

Οι Βόσνιοι απολογήθηκαν μεν για την ενέργεια του βοηθού του Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος γρονθοκόπησε τον Γιάννη Γιαννιώτα, όμως επιτέθηκαν στους διεθνείς μας, στηλιτεύοντας την συμπεριφορά τους.

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Από 'κει και πέρα, αναμένουμε την αντίδραση από την πλευρά της Προσωρινής Διοίκησης της ΕΠΟ, η οποία κοιτάζει το πώς θα κινηθεί από 'δω και πέρα. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας σκέφτονται να κάνουν καταγγελία στα αρμόδια όργανα των διεθνών συνομοσπονδιών, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία των γηπεδούχων, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανακοίνωση, ώστε να δοθεί από την ελληνική πλευρά μια απάντηση στα όσα ανέφεραν οι Βόσνιοι. Να τονιστεί ότι ο πρόεδρος της ΠΔΕ, Ιωάννης Δρόσος, βρισκόταν στο γήπεδο και έχει ιδίαν άποψη για ό,τι συνέβη.

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ

Εξάλλου, στην ΕΠΟ περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τους παίκτες της Ελλάδας που ενεπλάκησαν στην φασαρία μετά το τέλος του αγώνα. Τόσο ο Κώστας Μανωλάς, όσο και ο Γιάννης Γιαννιώτας ήταν μεταξύ των Ελλήνων που συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ο μεν αμυντικός της Ρόμα είχε καυγά με τον Έντιν Τζέκο και στην συνέχεια ο Μπέσιτς κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, ενώ ο Γιαννιώτας μπήκε στο σκηνικό, για να δεχτεί γροθιά στο πρόσωπο στην συνέχεια.

Όλα έχουν γραφτεί στο φύλλο αγώνα και είναι δεδομένο πως θα υπάρξει και χρήση βίντεο για ό,τι συνέβη. Επομένως, κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται ήσυχος, μέχρι να γνωστοποιηθεί τι ακριβώς έχει γραφτεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ