ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Οι δεκατρείς ξένοι "μνηστήρες" στα ματς της Εθνικής Παίδων

ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: CHIOSPHOTOS / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / FINAL-4 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: CHIOSPHOTOS / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις αλλά δεκατρείς εκπρόσωποι ξένων ομάδων βρίσκονται στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν τα ματς της Elite Round σε επίπεδο Παίδων έχοντας στραμμένα τα βλέμματα τους και στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

Από την Τετάρτη (21/3) στην Πάτρα διεξάγεται ο 8ος όμιλος της Elite Round στην κατηγορία των Παίδων με παιδιά ηλικίας 16-17 ετών με τις ομάδες που μετέχουν να είναι η Ελλάδα, η Γερμανία, η Σκωτία και η Νορβηγία.

Από την Τετάρτη και μέχρι την Τρίτη (27/3) που θα ολοκληρωθούν τα ματς των ομίλων στην Πάτρα έχουν κατασκηνώσει εκπρόσωποι ομάδων κορυφαίους συλλόγους του εξωτερικού. Έχοντας φυσικά τα βλέμματα τους στα ταλέντα που έχουν και οι τέσσερις Εθνικές.

Το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως τόσο την Τετάρτη, στα πρώτα ματς του ομίλου, όσο και το Σάββατο στις εξέδρες των δυο γηπέδων της Πάτρας όπου διεξήχθησαν τα δυο ματς υπήρχαν σκάουτ από δεκατρείς ξένες ομάδες, κυρίως από την Γερμανία αλλά όχι μόνο. Και αυτό γιατί στις εξέδρες βρέθηκαν άνθρωποι από συλλόγους της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας.

Ανάμεσα τους μάλιστα ήταν μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπάγερν, η Μίλαν, η Ίντερ, η Γιουβέντους, η Έβερτον, η Μονακό και η Ντόρτμουντ ενώ ανθρώπους τους είχαν στείλει και οι Άιντραχτ, Γκλάντμπαχ, Βέρντερ Βρέμης και Φράιμπουργκ.

Είναι φυσικό άλλωστε από τη στιγμή που μετέχει και η Γερμανία στον όμιλο να υπάρχουν αρκετά γερμανικά μάτια στην Πάτρα αλλά σε τέτοια τουρνουά οι σκαουτ έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για να τσεκάρουν και να σκανάρουν τους πάντες.

Άλλωστε μέσα από τα ματς των Εθνικών ομάδων αρκετά παιδιά έχουν κάνει το βήμα προς το εξωτερικό και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής παίδων υπάρχει αρκετό ταλέντο που τα επόμενα χρόνια θα απασχολήσει και συλλόγους από το εξωτερικό.

Μάλιστα οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως Αγγλική ομάδα έχει ήδη στο στόχαστρο της κάποιον ποδοσφαιριστή από την Εθνική Παίδων και τον τσέκαρε στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Μέχρι στιγμής στα δυο παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τους 21 παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή έχουν παίξει οι δεκαεπτά και συγκεκριμένα οι Μανδάς, Μαρτίνης, Καραγιάννης, Γκοτζαμανίδης, Κωνσταντινίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μαυρουδής, Παυλίδης, Αθανασακόπουλος, Μασούρας, Βουτσάς, Βρακάς, Φακής, Σερπέζης, Μούγιος, Θεοδωρίδης και Θυμιάνης.

Το άμεσο μέλλον θα δείξει αν κάποιοι εξ αυτών συγκίνησαν με την απόδοση τους στα ματς της Elite Round τους ξένους σκάουτ.

ΜΟΝΤΕΣΤΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Παράλληλα στην Πάτρα σε αυτά τα δυο παιχνίδια έχουν βρεθεί σχεδόν όλοι οι Έλληνες μάνατζερ καθώς οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή έχουν ήδη κάποιον Έλληνα εκπρόσωπο.

Ενώ δεν έλειψε η παρουσία ανθρώπων από ομάδες της Super League καθώς το Σάββατο στις εξέδρες του γηπέδου της Παναχαϊκής ήταν ο Μοντεστό εκ μέρους του Ολυμπιακού αλλά και οι Φρατζέσκος, Μαυρουδής εκπροσωπώντας τον Παναθηναϊκό ενώ από την ομάδα του ΠΑΟΚ ήταν εκεί ο Κώστας Λαγωνίδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ