ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Σκίμπε στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Τσάνας στην Τούμπα

Ο Σκίμπε στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Τσάνας στην Τούμπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα βρεθεί την Πέμπτη (16/2) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ και ο άμεσος συνεργάτης του Κώστας Τσάνας στην Τούμπα για το ματς ΠΑΟΚ-Σάλκε.

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ για το Europa League θα παρακολουθήσουν από κοντά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε και ο στενός του συνεργάτης Κώστας Τσάνας.

Συγκεκριμένα ο Γερμανός τεχνικός θα βρίσκεται την Πέμπτη (16/2) στις εξέδρες του "Γ. Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Οσμάνλισπορ. Την ίδια ημέρα ο κ. Τσάνας θα βρίσκεται στο γήπεδο Τούμπας για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σάλκε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΕΠΟ τις τελευταίες είκοσι μέρες ο κ. Σκίμπε και οι συνεργάτες του Τσάνας και Στράτος έχουν παρακολουθήσει 15 παιχνίδια σε Ελλάδα, Βέλγιο και Γερμανία έχοντας τα βλέμματα τους στραμμένα σε παίκτες που είναι στα υπόψιν του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Συγκεκριμένα τα παιχνίδια που έχουν δει οι τρεις τους είναι τα εξής:

25Ιανουαρίου
VV St Truiden - KV Mechelen
Λεβαδειακός-ΑΕΚ

28 Ιανουαρίου
VFLWolfsburg-FCAugsburg
Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

1 Φεβρουαρίου
ΑΕΚ-Λεβαδειακός

2 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακός-Άρης

4 Φεβρουαρίου
BorussiaDortmund-RBLeipzig

5 Φεβρουαρίου
VFLBochum-KarlsruheSC
Πανιώνιος-Ξάνθη

7 & 9 Φεβρουαρίου
Ελλάδα-Τουρκία (φιλικά Εθνικής Νέων)

8 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης
Ολυμπιακός-Ατρόμητος

11 Φεβρουαρίου
Ολυμπιακός-Λάρισα

12 Φεβρουαρίου
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός

Στην αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου ανάμεσα στην Σιντ Τρούιτεν-Μέχελεν τα μέλη της εθνικής Ελλάδος είδαν αγωνιζόμενο τον Κολοβό, όχι όμως και τον Νίνη που ήταν στον πάγκο.

Τρεις μέρες αργότερα στο Βόλφσμπουργκ-Άουγκσμπουργκ παρότι ο Σταφυλίδης είναι βασικό στέλεχος των φιλοξενούμενων σε εκείνο το ματς δεν είχε χρησιμοποιηθεί και η παρουσία των ανθρώπων της Εθνικής Ελλάδος πήγε στράφι.

Δεν συνέβη το ίδιο όμως και στις 4 Φεβρουαρίου στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ-Λειψία όπου είχε αγωνιστεί κανονικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Την επόμενη μέρα παρουσία των ανθρώπων της Εθνικής Ελλάδος υπήρξε και στο Μπόχουμ-Καλσρούη όπου είχαν αγωνιστεί οι Διαμαντάκος και Μαυρίας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ