ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Κολοβέτσιος αντί του Μπακάκη στην Εθνική

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν μπορεί να βοηθήσει λόγω τραυματισμού την Εθνική ομάδα και έτσι ο Μίκαελ Σκίμπε κάλεσε στη θέση του τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου θα δώσει δύο παιχνίδια για το Nations League. Οι διεθνείς θα αντιμετωπίσουν στις 8 Σεπτεμβρίου την Εσθονία στο Ταλίν και στις 11 του ίδιου μήνα την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη.

Από την 23άδα που κάλεσε ο Μίκαελ Σκίμπε δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχάλη Μπακάκη.

Ο μπακ της ΑΕΚ αισθάνθηκε έντονο σφίξιμο στον τετρακέφαλο στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης το περασμένο Σάββατο (01/09) και υποχρεώθηκε να φύγει πρόωρα από το γήπεδο. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για κάκωση αριστερού τετρακεφάλου. Έτσι, ο Γερμανός κόουτς αναγκάστηκε να καλέσει στη θέση του τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος του Παναθηναϊκού είναι ο ποδοσφαιριστής τον οποίο επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίκαελ Σκίμπε, για να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Μπακάκη της ΑΕΚ, που τραυματίστηκε στην Τρίπολη, στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας του με τον Αστέρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ