ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ανέστης, η τρίτη επιλογή του Σκίμπε

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης, ήταν η τρίτη επιλογή του Ομοσπονδιακού προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε, για τις θέσεις των γκολκίπερ.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης, είναι η τρίτη επιλογή του ομοσπονδιακού προπονητή, Μίχαελ Σκίμπε, για τις θέσεις των γκολκίπερ που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τις αναμετρήσεις με Εσθονία (31/8) και Βέλγιο (3/9) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο γκολκίπερ της Ένωσης, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις με Μπριζ (τόσο στο Βέλγιο όσο και στο ΟΑΚΑ) και Παναιτωλικό (στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος), έπεισε τον Γερμανό εκλέκτορα να τον καλέσει και να πλαισιώσει τους Ορέστη Καρνέζη και Στέφανο Καπίνο για τις δυο κρίσιμες αναμετρήσεις της γαλανόλευκης.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Σκίμπε: Καρνέζης, Καπίνο, Ανέστης, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος*, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου**, Βέλλιος, Διαμαντάκος. Σημειώνεται ότι η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συμπληρωθεί από επιπλέον τερματοφύλακα.

* Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Εσθονίας (2 κίτρινες κάρτες).

** Ο Κώστας Μήτρογλου, που υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενταχθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου 2017.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ