ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νοκ-άουτ για Εσθονία και Βέλγιο Τοροσίδης και Κουρμπέλης

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ    (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Κουρμπέλης τέθηκαν νοκ-άουτ για τις εντός έδρας αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας με τις αντίστοιχες των Εσθονίας και Βελγίου. Πρόβλημα για Καπίνο, εκ των έσω κάλυψη της θέσης του δεξιού μπακ.

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" τις αντίστοιχες των Εσθονίας (31/8, 21:45) και Βελγίου (3/9, 21:45) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Δημήτρης Κουρμπέλης θα απουσιάσουν οριστικά από τα δύο ματς της Εθνικής, όπως έγινε γνωστό. Ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, αναμένεται την Τρίτη (29/8), ενώ ο επιθετικός της Μπενφίκα, Κώστας Μήτρογλου, αναμένεται μετά το πρώτο ματς με την Εσθονία. Αμφότεροι (ο πρώτος τιμωρημένος, ο δεύτερος ανέτοιμος λόγω τραυματισμού) υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμοι για τη δεύτερη αναμέτρηση.

Πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Στέφανος Καπίνο, γι' αυτό και κλήθηκε στην Εθνική ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού, Δημήτρης Κυριακίδης.

Όσον αφορά στη θέση του δεξιού μπακ, αναμένεται να καλυφθεί εκ των έσω. Ανάμεσα στις πρώτες σκέψεις του ομοσπονδιακού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε, είναι οι Σιώπης, Μανιάτης, Σταφυλίδης και Ρέτσος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ