Νικοπολίδης: "Με συνέπεια και σοβαρότητα στα δυο ματς"

Νικοπολίδης: "Με συνέπεια και σοβαρότητα στα δυο ματς"

Ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τα επερχόμενα ματς της Εθνικής Ελπίδων κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Τσεχία τονίζοντας πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα δείξει δέουσα σοβαρότητα και στις δυο αναμετρήσεις.

Σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα βρίσκεται η Εθνική Ελπίδων που την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει αρχικά το Σαν Μαρίνο και την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Τσεχία θέλοντας να κάνει το δυο στα δύο και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις του ομίλου της.

Μάλιστα ο Αντώνης Νικοπολίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ για τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν λέγοντας πως η ομάδα θα δείξει συνέπεια και σοβαρότητα και στα δυο ματς που έρχονται.

Ο Νικοπολίδης τόνισε:

«Για εμάς είναι το ίδιο σημαντικά και τα δύο παιχνίδια, τα οποία θα αντιμετωπίσουμε με συνέπεια και σοβαρότητα. Νομίζω ότι οι παίκτες μου έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα με το Σαν Μαρίνο από τον τρόπο που δουλεύουμε τις τελευταίες ημέρες.

Κανένα ματς δεν κερδίζεται από τα αποδυτήρια! Ελπίζω να έρθει ο κόσμος της Ξάνθης στο γήπεδο για να μας υποστηρίξει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να προκριθούμε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος».

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24