ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Νίκη για Φινλανδία, 1-0 την Ουγγαρία

Νίκη για Φινλανδία, 1-0 την Ουγγαρία
ANTTI AIMO-KOIVISTO/ LEHTIKUVA VIA AP

Η Φινλανδία επικράτησε με 1-0 της Ουγγαρίας στο Τάμπερε, για τον όμιλο της Ελλάδας στο Nations League, με "χρυσό" σκόρερ τον Τέεμου Πούκι.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της στο Nations League η Φινλανδία. Οι Σκανδιναβοί επικράτησαν με 1-0 της Ουγγαρίας στο Τάμπερε για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου της 3ης κατηγορίας και έβαλαν τις βάσεις για την κατάληψη της 1ης θέσης στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν με ατομική ενέργεια από δεξιά του Τέεμου Πούκι. Οι παίκτες του Μάρκου Κάνερβα συνέχισαν να πιέζουν και να ψάχνουν το γκολ, χάνοντας ορισμένες καλές ευκαιρίες, ενώ δεν τους καταλογίστηκε και πέναλτι για χέρι στην περιοχή.

Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και άρχισαν να φτιάχνουν ευκαιρίες, ωστόσο και οι Φινλανδοί είχαν δύο δοκάρια, που τους στέρησαν ακόμα πιο ευρύ σκορ.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (4-4-2): Χραντέτσκι, Ράιταλα, Αράγιουρι, Τόιβιο, Ούρονεν (45+1' Γκράνλουντ), Λουντ, Σίλερ (63' Σπαρβ), Κάουκο, Σόιρι (85' Τέιλορ), Τουόμινεν, Πούκι

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (4-1-4-1): Γκουλάτσι, Λόβρεντσιτς, Λανγκ, Κάνταρ, Φιόλα, Πάτκαϊ, Στίεμπερ (54' Βάργκα), Κλάινχάισλερ, Κόβατς (61' Κάλμαρ), Ρ. Σάλαϊ (73' Έπελ), Α. Σάλαϊ

Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου της 3ης κατηγορίας

Φινλανδία - Ουγγαρία 1-0 (7' Πούκι)

08/09 21:45 Εσθονία - Ελλάδα

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα των ομίλων του Nations League

Photo credits: Antti Aimo-Koivisto/ Lehtikuva via AP

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ