ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπακασέτας: "Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι το πιο κομβικό"

Μπακασέτας: "Το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι το πιο κομβικό"
Μπακασέτας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τον αγώνα της Ελλάδας με την Βοσνία απόψε το βράδυ στο Καραϊσκάκη, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον πιο κομβικό για την συνέχεια των προκριματικών του Μουντιάλ.

Ο μεγάλος άτυχος της Εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος δεν θα παίξει στον αποψινό αγώνα με την Βοσνία λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό, μίλησε στη "Real News" και τόνισε πως το ματς αυτό είναι το πιο κομβικό και σημαντικό στον όμιλο για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αναφορικά με τη μάχη πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη "Real News":

"Δεν μου αρέσει η λέξη τελικός, όμως σίγουρα το παιχνίδι με τη Βοσνία είναι το πιο κομβικό, το πιο σημαντικό στον όμιλο. Αν νικήσουμε, θα έχουμε κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την πρόκρισή μας στο Μουντιάλ, όμως το αναγκαίο κατά τη γνώμη μου είναι να μην επαναπαυθούμε και να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι το τέλος.

Είμαστε ομάδα μέσα και έξω από το γήπεδο και ασφαλώς αυτό έχει παίξει τον ρόλο του στα μέχρι τώρα αποτελέσματα που έχουμε φέρει. Κλειδί στον σημερινό αγώνα θα είναι τα πρώτα λεπτά, ίσως και ένα γρήγορο γκολ.

Αυτό που θα επιχειρήσουμε είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας από την αρχή, να κυριαρχήσουμε στις προσωπικές μονομαχίες και να αποκτήσουμε την απαιτούμενη ψυχολογία που θα μας βοηθήσει κατά τη διάρκειά του".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ