ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπακασέτας: "Να τρέχουμε ο ένας για τον άλλο"

UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ÅËËÁÄÁ - ÏÕÃÃÁÑÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Μπακασέτας μετά τη νίκη επί της Ουγγαρίας έδωσε το σύνθημα και για την αναμέτρηση με τη Φινλανδία που ακολουθεί την Δευτέρα (15/10).

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε 1-0 της Ουγγαρίας και ο Τάσος Μπακασέτας με τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στη σημασία της νίκης ενώ σε ερώτηση για το παιχνίδι της Δευτέρας (15/10) με τη Φινλανδία στάθηκε στο πνεύμα που πρέπει να δείξουν οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα, η ψυχή μέτρησε απόψε;
"Όλα μέτρησαν απόψε. Μπήκαμε καλά στο ματς ειδικά στο πρώτο 15' του αγώνα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ, στη συνέχεια οπισθοχωρήσαμε και δεν ήμασταν καλοί. Στα αποδυτήρια ανασυντάξαμε τις δυνάμεις μας, μιλήσαμε για το τι κάνουμε λάθος. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε και το γκολ και στο τέλος μόνο γυρίσαμε λίγο πίσω. Η νίκη είναι το πιο σημαντικό απ' όλα. Από τη στιγμή που ήρθε και με νορμάλ ποδόσφαιρο, δεν είπαμε ότι παίξαμε εξαιρετικά, αυτό είναι κάτι καλό".

Είναι "τελικός" το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Φινλανδία;
"Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια δεν θέλω να θέσω ένα παιχνίδι σαν "τελικό". Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να πάμε να παίξουμε όπως και σήμερα. Έντεκα παίκτες να τρέχουν ο ένας για τον άλλο για να έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ