ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μια νίκη έστω για το γαμώτο...

Μια νίκη έστω για το γαμώτο...
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται στις 19:00 την Ουγγαρία στο Φάληρο για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016. Διαβάστε τα πλάνα του Κώστα Τσάνα.

Φτάσαμε αισίως στην τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016 και η Εθνική μας ομάδα ακόμα να γευτεί το νέκταρ της νίκης. Παραμένει δίχως τρίποντο ύστερα από εννέα ματς στην διοργάνωση και συνολικά 12 που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία της. Τελευταία επιτυχία ήταν με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 24/6/2014 για τους ομίλους του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Αν μη τι άλλο, μαύρη κηλίδα για την γαλανόλευκη, που έστω τώρα καλείται να χρυσώσει το χάπι με την Ουγγαρία ( 19:00, Live στο Sport24.gr, μετάδοση στον Sport24 Radio 103,3 ) και να πάρει μια νίκη. Όχι ότι θα έχει ιδιαίτερο αντίκρισμα, αλλά έστω για το γαμώτο και για την ψυχολογία των παικτών.

Ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας, αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο σχήμα σε σχέση με τον αγώνα στο Μπέλφαστ με τη Βόρεια Ιρλανδία. Νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα, με την ελπίδα να παρουσιάσει η ομάδα ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο χορτάρι.

Ο Καρνέζης στα γκολπόστ, δεξιά στην άμυνα ο Τοροσίδης, απέναντι ο Σταφυλίδης και ανάμεσά τους οι Παπασταθόπουλος και Μόρας. Στη μεσαία γραμμή οι Τζιόλης, Σάμαρης και Μάνταλος αντί του Κονέ, στη μια πλευρά ο Φορτούνης αντί του Καρέλη, στην άλλη ο Αραβίδης και παίζεται μια θέση μπροστά ανάμεσα σε Μήτρογλου και Αθανασιάδη. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ταχτσίδης στη μεσαία γραμμή αντί του Σάμαρη.

Όσο για την Ουγγαρία του Μπερντ Στορκ, αναμένεται να κατέβει στο χορτάρι του φαληρικού γηπέδου με τους εξής 11, έχοντας ως στόχο να καταφέρει ό,τι και οι προηγούμενες τέσσερις ομάδες που επισκέφτηκαν το "Γ. Καραϊσκάκης", να φύγει δηλαδή με τους τρεις βαθμούς. Οι εκλεκτοί του είναι οι εξής: Κίραλι, Λεάντρο, Καντάρ, Γιουχάζ, Γκέρα, Ντζούντζακ, Φιόλα, Νάγκι, Μπόντε, Νέμεθ, Νίκολιτς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ