ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μετεξεταστέοι μπροστά σε 22 σκάουτς!

Μετεξεταστέοι μπροστά σε 22 σκάουτς!

Τo Sport24.gr βρήκε και μέτρησε 22 εκπρόσωπους ομάδων από 7 διαφορετικές χώρες που "σκάναραν" τους παίκτες της Εθνικής μας Νέων στην πρεμιέρα της Elite Round και μεταφέρει τις εντυπώσεις τους.

Πραγματική παρέλαση σκάουτς σημειώθηκε στην αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Δανίας για την πρεμιέρα της Elite Round που διεξήχθη την Τετάρτη (20/3) στην Αγγλία.

Το Sport24.gr σας είχε προαναγγείλει πως τέτοια τουρνουά μαζεύουν συνήθως αρκετούς σκάουτ, ατζέντηδες, προπονητές και παράγοντες ομάδων από το εξωτερικό καθώς έχουν την ευκαιρία να δουν μαζεμένους αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και μάλιστα σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αναμετρήσεις.

Έτσι έγινε και την Τετάρτη (20/3) με πλήθος σκάουτ να βρίσκεται αρχικά στο παιχνίδι της Αγγλίας με την Τσεχία που προηγήθηκε της αναμέτρησης της Ελλάδας με τη Δανία και εν συνεχεία στο ματς του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το Sport24.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως επίσημα στο γήπεδο όπου διεξήχθη ο αγώνας της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Δανίας υπήρχαν σκάουτ τουλάχιστον από 22 ομάδες. Μάλιστα... εκπροσωπούσαν επτά διαφορετικές χώρες και συγκεκριμένα από την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ελβετία και την Αυστρία.

Δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε μάλιστα πως η μισή Premier League ήταν εκεί αφού το Ελλάδα - Δανία παρακολούθησαν εκπρόσωποι από επτά διαφορετικές ομάδες. Συγκεκριμένα, από τις Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λέστερ, Κρίσταλ Πάλας, Σαουθάμπτον, Γουλβς και Νιουκάστλ.

Ισχυρή εκπροσώπηση είχε και η Championship με ανθρώπους από έξι ομάδες να βρίσκονται στο γήπεδο. Αυτοί ήταν από τις Νότιγχαμ, Άστον Βίλα, Ντέρμπι Κάουντι, Γουέστ Μπρομ, Νόριτς και Λιντς. Η "αφρόκρεμα" της κατηγορίας δηλαδή...

Ακολούθησε η Γερμανία και η Bundesliga με σκάουτ από τρεις ομάδες καθώς στο Λέστερ βρέθηκαν εκπρόσωποι από τις Χόφενχαϊμ, Γκλάντμπαχ, Στουτγκάρδη!

Στο ματς υπήρξε και παρουσία ... γαλλικών εκπροσώπων, Λιλ και Λυόν αλλά και σκάουτ από την Αϊντχόφεν, την Άντερλεχτ, τη Βασιλεία και τη Ραπίντ Βιέννης.

ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ

Φυσικά οι σκάουτς που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν ως σκοπό να παρακολουθήσουν ποδοσφαιριστές και από τις δυο ομάδες. Αυτό που έμαθε το Sport24.gr όμως ήταν πως οι Έλληνες διεθνείς... έμειναν μετεξεταστέοι σε αυτή την αναμέτρηση.

Όπως μας μεταφέρθηκε κανείς εκ των ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν, κάποιοι παρά τις αντίθετες προσδοκίες, δεν κατάφεραν να δουν το όνομα τους να σημειώνεται στο μπλοκάκι των σκάουτς που παρακολούθησαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν είχε κανείς τέτοια απόδοση που θα έκανε έναν εκπρόσωπο από τις ομάδες που ήταν εκεί να σημειώσει το όνομα του ως μεγάλη ευκαιρία ή σούπερ ταλέντο στο οποίο θα έπρεπε να δοθεί προτεραιότητα.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως οι νεαροί Έλληνες διεθνείς δεν θα έχουν και άλλες ευκαιρίες να δείξουν την αξία τους στη διάρκεια της Elite Round. Αυτό θα γίνει στο ματς του Σαββάτου (23/3) όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Αγγλία για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου.

Η παρουσία εξάλλου και των "τριών λιονταριών" θα φέρει ακόμα περισσότερους... ειδικούς και επαγγελματίες στο γήπεδο όχι μόνο από την Αγγλία αλλά από πολλές χώρες της Ευρώπης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ