ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Χριστοδουλόπουλο οι κλήσεις της Εθνικής

Με Χριστοδουλόπουλο οι κλήσεις της Εθνικής
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής για τις αναμετρήσεις με Κύπρο (07/10) και Γιβραλτάρ (10/10), με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Την αποστολή για τις αναμετρήσεις με Κύπρο (07/10, 21:45) και Γιβραλτάρ (10/10, 21:45) ανακοίνωσε την Παρασκευή (29/09) ο Μίχαελ Σκίμπε. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός συμπεριέλαβε μεταξύ των "εκλεκτών" τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος "εξαργύρωσε" τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε με τη φανέλα της ΑΕΚ.

O 31χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ύστερα από σχεδόν 1,5 χρόνο και συγκεκριμένα απ' τον Ιούνιο του 2016, όταν είχε αγωνιστεί στα φιλικά της Εθνικής με την Αυστραλία.

Από εκεί και πέρα, σε σχέση με τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου, απουσιάζουν οι Δημήτρης Κυριακίδης, Μπάμπης Λυκογιάννης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Κουτρουμπής και Απόστολος Βέλλιος.

Η συγκέντρωση και η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 3 Οκτωβρίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Τέρμα: Ορέστης Καρνέζης (Γουότφορντ), Στέφανος Καπίνο (Ολυμπιακός), Γιάννης Ανέστης (ΑΕΚ)

Άμυνα: Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Γιώργος Τζαβέλλας (Αλάνιασπορ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Αμβούργο), Παναγιώτης Ρέτσος (Λεβερκούζεν), Κώστας Σταφυλίδης (Άουγκσμπουργκ), Βασίλης Τοροσίδης (Μπολόνια)

Κέντρο: Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Ολυμπιακός), Γιάννης Μανιάτης (Αλάνιασπορ), Κάρλος Ζέκα (Κοπεγχάγη), Αλέξανδρος Τζιόλης (Al-Fayha FC), Δημήτρης Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Τάσος Μπακασέτας (ΑΕΚ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ).

Επίθεση: Κώστας Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Δημήτρης Διαμαντάκος (Μπόχουμ), Γιάννης Γιαννιώτας (Βαγιαδολίδ), Τάσος Δώνης (Στουτγκάρδη).

Με Χριστοδουλόπουλο οι κλήσεις της Εθνικής

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ