ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με το Ουζμπεκιστάν για την πρόκριση τους "8"

Με το Ουζμπεκιστάν για την πρόκριση τους "8"

Το Ουζμπεκιστάν που κατέλαβε την τρίτη θέση του έκτου ομίλου με τέσσερις βαθμούς είναι ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδα των Νέων στους "16" του Μουντιάλ. Με Γαλλία ή Τουρκία στους "8" η "γαλανόλευκη", εάν προκριθεί.

Το Ουζμπεκιστάν που κατέλαβε την τρίτη θέση του έκτου ομίλου με τέσσερις βαθμούς είναι ο αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδα των Νέων στους "16" του Μουντιάλ.

Το ματς θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (2/7, 18.00) στο Γκαζιαντέπ και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στους "8" τον νικητή του αγώνα Γαλλία-Τουρκία.

Το Ουζμπεκιστάν στον 6 όμιλο του Μουντιάλ, νίκησε με 3-0 τη Νέα Ζηλανδία, αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Κροατία, ενώ ηττήθηκε με 4-0 από την Ουρουγουάη.

Η αντίπαλος της Εθνικής μας, μετέχει για τρίτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων (2003 και 2009, οι δύο προηγούμενες συμμετοχές).

Πήρε την πρόκριση στα γήπεδα της Τουρκίας, από τον 3ο όμιλο της ασιατικής διοργάνωσης τερματίζοντας στην πρώτη θέση, με απολογισμό δύο νίκες (4-0 το Βιετνάμ και 2-0 τη Β. Κορέα) και μια ισοπαλία (2-2 με Ιορδανία).

Στην προημιτελική φάση απέκλεισε τη Συρία με 3-0 στα πέναλτι (3-3 κ.α.), όμως στους "4" αποκλείστηκε από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ασία, Ν. Κορέα, με σκορ 1-3.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ