ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με σκόρερ τον Εμμανουηλίδη 1-0 η Εθνική Νέων την Τουρκία στους Μεσογειακούς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Νέων νίκησε 1-0 την Τουρκία στην πρεμιέρα της στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα με τον Εμμανουηλίδη να σκοράρει στο δεύτερο μέρος.

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνα η Εθνική Νέων καθώς επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της Τουρκίας και θα διεκδικήσει τη πρόκριση στην τελική φάση στην αναμέτρηση της Τρίτης με τη Γαλλία.

Στο ματς με την Τουρκία το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πήρε τη νίκη χάρη σε ένα γκολ του Εμμανουηλίδη ο οποίος συνεχίζει να είναι "καυτός", αφού ήταν και ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Νέων Super League Κ20 με 19 τέρματα.

Στο πρώτο μέρος η απόδοση των Ελλήνων διεθνών κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα αλλά στο δεύτερο μέρος οι παίκτες των Γκούμα-Λιβαθηνού ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν στη νίκη με το γκολ του Εμμανουηλίδη στο 68' που ήρθε με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Εν συνεχεία οι Τούρκοι που έμεναν οριστικά εκτός της διεκδίκησης των πρώτων θέσεων του Τουρνουά επιδόθηκαν σε σκληρό παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχτούν αρκετές κάρτες και στα τελευταία λεπτά να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Τσαούσης, Λύρατζης, Αντζουλάς, Διαμαντής Μελιόπουλος, Σκεντεράι (46' Τσερκώνης), Βοίλης, Εμμανουηλίδης *(84' Γαλούπης), Γκαργκαλατζίδης, Ιωαννίδης (56' Σαρδέλης).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1) Ελλάδα 3 (1-0)
2) Γαλλία 3 (1-0)
3) Τουρκία 0 (0-2)

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ