ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Σκίμπε ως το τέλος του Nations League

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίκαελ Σκίμπε θα είναι προπονητής της εθνικής Ελλάδας στα δύο τελευταία ματς του Nations League και εν συνεχεία θα κριθεί το μέλλον του στον γαλανόλευκο πάγκο.

Σε δύσκολη θέση είναι ο Μίκαελ Σκίμπε, καθώς τόσο τα αποτελέσματα όσο και οι εμφανίσεις της εθνικής Ελλάδας στο Nations League, είναι κατώτερα των προσδοκιών. Ωστόσο ο Γερμανός τεχνικός θα είναι στο γαλανόλευκο πάγκο και στα δύο τελευταία ματς της διοργάνωσης με Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11).

Ο Σκίμπε θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, την επόμενη εβδομάδα. Όπου προφανώς θα συζητηθούν τα αίτια της κακής εικόνας της εθνικής μας, ειδικά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά και το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Για τις 25 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο και το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας και το θέμα του Γερμανού τεχνικού είναι ένα από αυτά που θα τεθούν επί τάπητος. Στην τελική απόφαση της ΕΠΟ για τον πάγκο της εθνικής ενδέχεται να παίξει ρόλο και η τελική έκβαση της παρουσίας που θα έχει η Ελλάδα στο Nations League.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ