ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Με Λάζαρο και Δώνη η ενδεκάδα της Εθνικής, εκτός Μάνταλος και Μήτρογλου

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Βασικοί οι Χριστοδουλόπουλος, Δώνης και Τζαβέλλας αντί των Μάνταλου, Μήτρογλου και Λυκογιάννη στο σημερινό ματς της Εθνικής Ελλάδας, σύμφωνα με την επιλογή του Μίκαελ Σκίμπε.

Το δεύτερο παιχνίδι της στο Nations League δίνει το βράδυ της Τρίτης η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζοντας την Ουγγαρία εκτός έδρας και ο Μίκαελ Σκίμπε θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Εσθονία.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τα τελικά του πλάνα στο αρχικό σχήμα θα αγωνιστούν οι Χριστοδουλόπουλος, Δώνης και Τζαβέλλας οι οποίοι θα πάρουν τις θέσεις των Μάνταλου, Μήτρογλου και Λυκογιάννη.

Τις προηγούμενες μέρες ο Μήτρογλου αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού (από το ματς με την Εσθονία) και γι΄ αυτό επιλέχθηκε να μην ξεκινήσει στο αποψινό ματς.

Η ενδεκάδα αποτελείται από τους: Μπάρκα, Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τζαβέλλα, Κουρμπέλη, Μπουχαλάκη, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη, Πέλκα και Δώνη.

Στο 4-2-3-1 με το οποίο θα αγωνιστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάτω από το τέρμα θα βρίσκεται ο Μπάρκας με τον Τοροσίδη να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τζαβέλλα στο αριστερό. Όσο για το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, θα είναι οι Παπασταθόπουλος, Μανωλάς.

Στην μεσαία γραμμή τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης και μπροστά τους η τριάδα θα αποτελείται από τους Χριστοδουλόπουλο, Πέλκα και Φορτούνη ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τάσος Δώνης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ