Μαυρίας: "Το κλίμα στην Εθνική είναι πολύ καλό"

Ο Χάρης Μαυρίας επέστρεψε στην Εθνική ομάδα και δήλωσε έτοιμος να δώσει το 100% όπου και όποτε τον χρησιμοποιήσει ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Πολύ καλό χαρακτήρισε το κλίμα στην Εθνική ομάδα ο Χάρης Μαυρίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι είναι πανέτοιμος να δώσει το 100% όταν του ζητηθεί από τον προπονητή του.

Αναλυτικά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δήλωσε: "Το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Στόχος της Εθνικής όταν ξεκινάει ένας τέτοιος προκριματικός γύρος είναι πάντα η πρόκριση.

Πρέπει να δείξουμε την αφοσίωση, το πάθος, να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να δούμε τι πιθανότητες έχουμε για να προκριθούμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι στην Εθνική, είναι μεγάλη μου τιμή.  Αυτό που υπόσχομαι είναι να δουλεύω σκληρά και να κάνω ότι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα.

Έχω αγωνιστεί σαν δεξί μπακ τα τελευταία χρόνια, μου αρέσει η θέση. Εννοείται ότι χρειάζομαι πολλή βελτίωση, κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώνω τις ατέλειες μου. Όπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής, θα δώσω το 100%.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πορεία του ίδιο αλλά και του Κολοβού στην Κύπρο: "Πήγαμε τον Ιανουάριο στην Ομόνοια, κάναμε καλά παιχνίδια με τον Κολοβό και ήταν σημαντικό ότι συνεργαστήκαμε εκεί καλά για να κληθούμε και οι δύο στην Εθνική."

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ