ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μασούρας: "Έχουμε κάνει βήματα μπροστά και θα το αποδείξουμε"

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σκόρερ της Ελλάδας στην ισοπαλία (1-1) με το Λιχτενστάιν, Γιώργος Μασούρας, υποστήριξε ότι η Εθνική παρά τ' ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει κάνει βήματα μπροστά και θα το αποδείξει στη συνέχεια, ενώ έκανε επίκληση στην αξιοπρέπεια.

Η Εθνική Ελλάδας δεν τα κατάφερε ούτε τώρα και παραχώρησε στην αντίστοιχη του Λιχτενστάιν εντός έδρας ισοπαλία (1-1) για την έκτη αγωνιστική του Euro 2020 με τον Γιώργο Μασούρα να πετυχαίνει το γκολ του αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο Έλληνας διεθνής υποστήριξε ότι η Εθνική παρά τ' ανεπιτυχή αποτελέσματα έχει κάνει βήματα μπροστά και θα το αποδείξει στη συνέχεια, ενώ τόνισε ότι στόχος για το εναπομείναν κομμάτι της προκριματικής διαδικασίας είναι η αξιοπρέπεια.

"Σε τέτοιες βραδιές δεν σκέφτεσαι προσωπικές επιτυχίες, η ομαδική αποτυχία είναι πάνω από όλα. Θεωρούμε ότι κάναμε καλά πράγματα σήμερα, τα οποία θα τα κρατήσουμε για τη συνέχεια, πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι.

Το ότι έχουμε πει ότι θα κάνουμε νέα αρχή δεν είναι μόνο στα λόγια, έχουν έλθει σημάδια ότι είναι μια νέα αρχή. Θα τ' αποδείξουμε, έχουμε τη δυνατότητα να παίξουμε χωρίς άγχος μέχρι το τέλος, αυτή είναι η θετική πλευρά της υπόθεσης.

Μέχρι το τέλος, όσο θα μας καλεί η εθνική θα δώσουμε και την ψυχή μας για να μαστε αξιοπρεπείς. Είναι λυπηρό το να δίνουμε βαθμούς σε τέτοιες ομάδα, αλλά το ποδόσφαιρο τα προηγούμενο χρόνια μας έχει ευνοήσει κι εμάς όταν ήμασταν στην πλευρά του αδύναμου.

Έχουμε κάνει βήματα μπροστά και θα το δείξουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ